Поліцейські знайшли водія, який накинувся з кулаками на пішохода по вулиці Соборній

Вчора, 4 листопада, працівники сектору кримінальної поліції Вінницького відділу поліції встановили та зупинили на вулиці Пирогова правопорушника, якого зафіксували відеокамери на вулиці Соборній. Крім адміністративної, чоловікові доведеться нести і кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 296 ККУ України (хуліганство). Правопорушнику вручена повістка для надання пояснень.

28 жовтня у м. Вінниці на вулиці Соборній водій автомобіля BMW порушив правила дорожнього руху, а потім накинувся з кулаками на пішохода. Правопорушення було зафіксовано відеокамерами. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

На минулій сесії міський голова Сергій Моргунов запропонував депутатам подивитись відео, яке за кілька днів облетіло всю Вінницю і викликало хвилю обурення серед містян. Після чого звернувся до керівника Вінницького відділку поліції Сергія Синявського з вимогою притягнути водія до відповідальності.

Як повідомив керівник вінницької міської поліції Сергій Синявський, 4 листопада близько 17.00 оперативники вінницької поліції на вулиці Пирогова зупинили підозрюваного та запросили у відділ поліції для надання пояснень. Правопорушником виявися 52-річний вінницький підприємець. Для притягнення чоловіка до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху до відділу поліції викликали інспекторів патрульної поліції. Вони склади адміністративні постанови за ст. 122 та 125 КУпАП. Надавати пояснення щодо вчинення хуліганських дій чоловік погодився лише в присутності адвоката. Триває досудове розслідування.

Для всебічного та об’єктивного встановлення усіх обставин цієї події просимо очевидців правопорушення та потерпілого звернутись до Вінницького відділу поліції за адресою вул. Пирогова, 4, або за телефоном 59-40-95, (093) 473-25-17.




Переглядів: 3782
Поширень: 4

Останні новини