Влад Яма і ТОП-зірки везуть пікантну комедію «LADIES’ NIGHT»! До 10 листопада – великі знижки на квитки

Влад Яма і Антон Лірник, Олександр Педан і лідер «СКАЙ» Олег Собчук, Анатолій Анатоліч і зірка «Жіночого Кварталу» Олександра Машлятіна, актори «Країни У» Сергій Бібілов та Олександр Станкевич вже пакують валізи до Вінниці!

9 грудня о 19.00 у Будинку офіцерів вони презентують всесвітньовідому постановку «LADIES’ NIGHT». І це буде не просто вистава, а справжній мюзикл!

- Глядачів чекає яскраве й насичене гумором, незабутнє музично-танцювальне шоу, яке надихає на успіх! Це буде яскраво, смішно і з величезною кількістю несподіванок та сюрпризів від улюблених артистів, - гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Прямо зараз і до вечора цієї неділі вінничани можуть придбати квитки на цю надзвичайну виставу з чудовими знижками – мінус 50 % на другий квиток.

До 10 листопада на сайті http://bilet.vn.ua потрібно вказати промокод LN50 або ж завітати до кас «Афіша Вінниці» - і квитки за найприємнішою ціною ваші!

Постановку «LADIES’ NIGHT» з успіхом показували багато театрів світу.

Вистава створена за однойменною п'єсою 1987 року Ентоні Маккартена, Стефана Сінклера і Жака Коллара, а у 1997 році в Англії за нею зняли фільм «Чоловічий стриптиз».

Дія вистави відбувається у невеличкому провінційному містечку Великобританії. Після закриття єдиного у місті металургійного комбінату шестеро друзів марно намагаються знайти роботу.

Героям на очі потрапляє оголошення у газеті: за вхід у бар, де показують чоловічий стриптиз, дами платять по S 200. Божевільна ідея приходить раптово: самим організувати групу стриптизерів, яка буде доводити до шаленства жіночу аудиторію нічних клубів.

Герої зважуються на цю авантюру і йдуть назустріч успіху через численні перешкоди: пошук приміщення й костюмів, репетиції, приведення себе у більш-менш пристойну фізичну форму, психологічні зриви й нерозуміння навколишніх.

Все навколо буде проти них. Але у підсумку «бридкі каченята», на очах у здивованої публіки, перетворяться на справжніх героїв свого міста!

Не пропустіть історію, яку полюбив увесь світ, у Вінниці!

Квитки вас чекають у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру Садовського, Вінницької Вежі, Вінницької обласної філармонії та «Універмагу».


Теги: вистави

Переглядів: 3967
Поширень: 1

Останні новини