Працівники культури приймали вітання з нагоди професійного дня

8 листопада у міській раді з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва привітали вінничан, які працюють у цій сфері. Їм вручили подяки Вінницької міської ради та грошові премії.

Кожного року 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. Напередодні у приміщенні міської ради працівників сфери культури привітав міський голова Сергій Моргунов.

«Вінничани, Вінницька міська рада і я особисто пишаємось вами. У вас досить великий та згуртований колектив. Ви робите багато для міста, створюєте настрій, формуєте відповідний рівень виховання дітей та усіх членів територіальної громади, починаючи з бібліотек і закінчуючи Центром історії Вінниці. Заходи, які ви організовуєте, мають великий вплив на розвиток міста. Наприклад, День Європи та День міста створюють привабливими для туристів. Я з гордістю можу сказати, що мистецькі вихідні користуються великою популярністю. Наше з вами основне завдання – створити у Вінниці якісне культурне середовище, в я кому кожен знайде щось цікаве для себе. Важливо, щоб у місті було багато різноманітних насичених подій в частині культури, історії, туризму. Зараз 82 % вінничан відчувають гордість, коли відповідають на запитання, з якого вини міста, а десять років тому такого не було. Це результат командної роботи, і в тому числі – це і ваша робота. Тож, дякую, що ви є сильною командою, що ви створюєте таку атмосферу у Вінниці, що люди їдуть зі всієї України, що з кожним роком все більше людей цікавляться культурними подіями міста. Бажаю, щоб у вас завжди була творча наснага і гарний настрій».




Переглядів: 3650
Поширень: 0

Останні новини