ДТП у Вінницькому районі: одна людина загинула, троє у лікарні

15 листопада у Вінницькому районі   зіткнулись автомобілі Volkswagen Caddi та Mercedes-Benz. В результаті аварії загинула 33-річна пасажирка однієї з іномарок. Ще троє людей, серед яких неповнолітня дитина, госпіталізовані до лікарні. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Аварія сталась близько 17.50 години неподалік села Щітки.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Mercedes-Benz, не впорався з керуванням та  зіткнувся з іномаркою Volkswagen Caddi.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали  водій та 51-річна пасажирка легковика Volkswagen  Caddi. Серед потерпілих  також неповнолітня дитина віком 4 років. Постраждалі  доставлені  до  міської лікарні.  33-річна пасажирка іномарки Volkswagen  Caddi загинула на місці пригоди.

37–річний власник автомобіля Mercedes-Benz затриманий в процесуальному порядку в ізоляторі тимчасового тримання  та перевіряється на  причетність до вчинення автопригоди.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідчим відділом поліції відкрито  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі. 



Переглядів: 2477
Поширень: 2

Останні новини