У Вінниці завершився четвертий етап шахового чемпіонату

Фінішував перший клубний шаховий чемпіонат Вінниччини. Це багатоетапне змагання було започатковано за ініціативи іменитого міжнародного гросмейстера Аркадія Найдіча (Німеччина). 

17 листопада у Вінниці пройшов завершальний, четвертий етап чемпіонату. На старт вийшли вісім команд, які представляли різні міста і райони нашого краю. Їх підсилювали титуловані легіонери, серед яких був і міжнародний гросмейстер Любомир Михалець (Хмельницький).

В підсумку 1-2 місця з однаковою кількістю очок розділили команди «Вацак» (Могилів-Подільський) і «Chess-Stock» (Вінниця). За додатковими показниками вище виявилися гості нашого міста. Третє місце на етапі посіла команда агрофірми «Нападівська» (Липовецький район).   

За підсумками всіх чотирьох етапів збірна «Chess-Stock» втратила лідерство, «зробивши рокіровку» із командою «Вацак». Таким чином перший клубний шаховий чемпіонат Вінниччини виграла збірна Могилева-Подільського на чолі зі своїм капітаном Андрієм Горобцом.

Бронзова нагорода в командному заліку – у команди «УкрАгроОберіг» (Кудлаї, Немирівський район). Також організатори нагородили четверту  команду змагання – агрофірми «Нападівська».

Організатори і учасники вирішили продовжити гарне починання. Отже, клубний шаховий чемпіонат Вінниччини стане традиційним.         


Теги: шахи Спорт

Переглядів: 2032
Поширень: 1

Останні новини