Підприємців Вінниці запрошують на безкоштовний тренінг: MeetUp #5: Creative technologies for business

25 листопада о 17:00 у приміщенні креативного простору СHERDAK відбудеться MeetUp #5: Creative technologies for business. На мітапі обговорюватимуть те, як зробити бізнес особливим за допомогою креативу та технологій. Автор ідеї «Голосу Води», Віктор Шкурба, креативний директор ISD Group, — один із запрошених спікерів.

Команда Вінницької міської ради та міський голова Сергій Моргунов підтримують проведення освітніх заходів для підприємців, адже успішний бізнес є рушійною силою розвитку міста. 

Тренерами заходу стануть:

Віктор Шкурба – креативний директор ISD Group, агенції з 15-ти річним досвідом, безліччю нагород та бронзою на Канському фестивалі 2019. Віктор створює проекти у тісному переплетенні інновації та креативу. А зовсім нещодавно ISD group отримала золото на берлінському фестивалі реклами та відео Ciclope Festival за розробку проєкту зі штучним інтелектом. Серед номінантів: HBO, BBC, Apple, Nike, Rammstein, Ед Ширан та низка інших.

До Віктора приєднаються Роман Мелкумов та Степан Зиняков – засновники агенції BlueOcean, яка відома своїм нестандартним підходом до роботи, зокрема з такими компаніями як: Київстар, Unisolar, Rixos Hotel. Для них слова «креатив» та «інновації» є синонімами до слова «життя».

Участь у заході безкоштовна, за попередньою реєстрацією

Приїзд та відкрита лекція спікерів такого рівня – унікальна подія. Тому запрошуємо тих підприємців, кому це справді буде корисно.

Серію «MeetUp for business» організовано на виконання Програми посилення конкурентоспроможності МСП. У Вінниці вже другий рік поспіль тривають зустрічі, об’єднані спільною назвою Марафон Можливостей для Бізнесу. 



Переглядів: 2098
Поширень: 0

Останні новини