Розгляд справи стосовно чоловіка, який вбив песика, перенесли

Судове засідання, щодо жорсткого вбивства песика, перенесли на 27 листопада. Обвинувачений до будинку Феміди не з’явився.

Забив ногами на очах у власника. Так вчинив молодий чоловік із чотирилапим другом 80-річного пенсіонера. На кривдника відкрили кримінальну справу щодо жорсткого вбивства тварини. За такий злочин молодика можуть покарати терміном від 5 до 8 років. Втім до суду, у зазначений термін, де б розглянули резонансну справу, чоловік не прийшов. Як пояснив його адвокат: зараз той у лікарні.

Потерпілого ж, Сергія Липача, прийшли підтримати два десятки зооволонтерів.

«Карликовий німецький шпіц. Така розумашка, перед якою схилявся весь мікрорайон Вишенька. Він ставав на задні лапки й вмивався, як кішка», - розповідає Сергій Липач.

Пенсіонер розповів, що того березневого дня, він гуляв зі своїм 14-річним шпіцом Бімом. Сталось усе на стадіоні школи №33. Неподалік чоловік вигулював собаку бійцівської породи  стафордшир-тер'єр

«Він підходить до мене. Я питаю: щось потрібно? А він з усього маху б’є собаку в живіт. Він розбив йому печінку. На розтині побачив, вона була розірвана», - ледь стримуючи сльозі, розповідає власник Біма.

Як виявилось, песик був єдиною розрадою для дідуся, який за два місяці до його смерті поховав сина.



Переглядів: 2289
Поширень: 0

Останні новини