В турнірі «New Stars» чотири вінницькі команди «побилися» із київськими

На стадіоні Вінницького Палацу дітей і юнацтва відгомонів черговий Всеукраїнський турнір з футболу «New Stars». На цей раз за перемогу боролися юнаки 2005 р.н. Змагання організувала міська федерація футболу за підтримки адміністрації Палацу. 

Формат турніру цього разу вийшов доволі незвичним. Чотири вінницькі команди протистояли київським. Зокрема, наше місто представляли «Темп», ОДЮСШ Блохіна-Бєланова і  «Прем’єр-Нива». Також стартувала й добре відома місцевим прихильникам футболу команда «Балкани» (Хмільник).

До фіналу вийшли два колективи столичної ДЮСШ № 15. Перший склад переміг другий із мінімальною перевагою 1:0 і отримав золоті медалі.

В поєдинку за третє місце «Балкани» переграли «Прем’єр-Ниву» – 2:0. Хмільничанин Назар Корнієць продемонстрував блискучу індивідуальну майстерність. Він двічі обігрував по кілька гравців біля чужих воріт і забив вирішальні голи. Недарма організатори визнали Назара Корнійця кращим гравцем в складі «Балкан».  

– Два тижні тому ми також переграли «Прем’єр-Ниву», тобто це не можна назвати несподіванкою. Наша команда складається із юнаків 2005-2006 р.н., адже в Хмільнику складно повноцінно набрати команду однієї вікової категорії. Ми систематично беремо участь в чемпіонатах міста, області і різних турнірах. Виступаємо із перемінним успіхом, – розповів тренер «Балкан» В’ячеслав Черниш

Урочисте нагородження проводили голова Вінницької міської федерації футболу Дмитро Руденко і організатор турніру Дмитро Маліновський. Призери отримали красиві Кубки і медалі. Також нагороди вручили кращим гравцям кожної із команд.

– Приємно, що дві сильні київські команди зустрілися на фіналі у Вінниці. Вони обрали саме наше місто для того, щоб позмагатися. Значить, у нас умови відповідають необхідному рівню. Зокрема, ми забезпечуємо якісний арбітраж, кваліфіковану медичну допомогу, інфраструктуру та нагородну продукцію, – каже Дмитро Руденко. –  Турніри «New Stars» вже стали для нас традиційними, вони збирають учасників із різних регіонів. Це є можливістю для вінницьких футболістів отримати ігрову практику і запорукою їхнього подальшого прогресу.

Цього тижня у Вінниці пройде завершальний в 2019 році Всеукраїнський турнір з футболу «New Stars». На поле вийдуть юнаки 2004 р.н.        



Переглядів: 3012
Поширень: 0

Останні новини