У "Вінницяміськтеплоенерго" назвали, які вінницькі будинки мають рекордні борги за тепло

Станом на 22 листопада заборгованість населення перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» становить  понад   99 мільйонів гривень.  Боржники за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання є ледь не в кожному багатоквартирному будинку, на які КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» надає послуги.  

Є  5  будинки, мешканці яких боргують за послуги з централізованого опалення  та гарячого водопостачання близько 500 тисяч гривень. Це будинки по вул. Жуковського, 10,   вул. Пирогова, 59А, вул. Пирогова, 73А,  вул. Грибоєдова, 3,  вул. Ватутіна, 32.

Найбільше боргують жителі будинку по вул. Жуковського, 10 – близько   500 тисяч гривень.  Варто зауважити, що в даному будинку всього 146 квартир. Жителі 133-ох квартир сплачують справно і жителі лише 13-ти квартир мають борг, який в сумі і становить весь борг понад 494 тисяч  гривень.  І саме в результаті несумлінності мешканців лише  13-ти квартир цей будинок тримає «першість» у ТОПі-будинків-боржників. 

Перелік усіх будинків, де є мешканці, що боргують КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання станом на 22.11.2019 р. можна побачити за посиланням http://vmte.vn.ua/arrears.html    на офіційному сайті підприємства . 

"Звертаємо увагу, що  не всі споживачі сплатили за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, спожиті в жовтні місяці.   Лише 72 % споживачів  сумлінно та відповідально  розрахувалися за спожите у минулому місяці.  Але найбільша частина із  суми боргу, який зазначений вище,  – це борг за минулі періоди.  Закликаємо всіх споживачів вчасно розрахуватися за спожиті послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання", - повідомляють у КП "Вінницяміськтеплоенерго".  



Переглядів: 4303
Поширень: 0

Останні новини