Вінницю п'ятий рік поспіль визнали найкомфортнішим містом в Україні

Про це повідомив  Вінницький міський голова Сергій Моргунов на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук.

"Дивовижне відчуття, коли твоє рідне місто визнають найкомфортнішим містом в Україні – а тим більше п’ятий рік поспіль! Щойно оголосили підсумки Всеукраїнського муніципального дослідження, яке проводила Соціологічна група Рейтинг на замовлення Міжнародного республіканського інституту International Republican Institute (IRI)​ за підтримки USAID Ukraine - USAID Україна​. Вітаю усіх вінничан зі спільною перемогою!

Ми разом досягли цього результату і можемо пишатися тим, що живемо у місті-лідері. У нас є стратегія розвитку і командний підхід – це ті речі, які започаткував у Вінниці ще Володимир Гройсман ​. Це допомагає нам і зараз реалізовувати задумане, впроваджувати інновації, залучати все більше активних і креативних вінничан до спільних проектів.

Сильна територіальна громада – це люди, об’єднані любов’ю до міста, які здатні працювати на результат, уміють радіти успіхам і при цьому – не розслаблятися. Ставитися до рейтингів можна по-різному, але для усіх вінничан – це знак, що ми рухаємося у правильному напрямку, щоб місто ставало кращим і комфортнішим!" - написав С.Моргунов




Переглядів: 2989
Поширень: 0

Останні новини