Гнучке робоче місце

Столи з регулюванням висоти, стають все більш популярними в офісах.  І це правильно. Вони дозволяють безперешкодно змінювати робочу поставу, від сидіння до стояння і знову до сидіння.  Інвестування в письмовий стіл з регулюванням висоти окупається, оскільки це дозволяє уникнути запобігання скаргам на проблеми із самопочуттям, збільшує результативність, концентрацію та мотивацію працівників та мінімізує перерви.  

За своєю природою організм людини найкраще функціонує, коли він рухається;  однак, особливо у повсякденному офісному житті, нерухоме сидіння є переважаючим положенням, і це занадто часто призводить до жорсткості або зносу суглобів.  Вже давно встановлено, що добре пристосовані, ергономічні офісні крісла є важливими в повсякденному офісному житті; однак, також важливо регулярно вставати протягом робочого дня, в тому числі протягом тривалого періоду.  Це не означає, що вам слід лише стояти. Мало того, що це не обов'язково здорово, але й не завжди це можливо. Набагато більше переваг для здоров'я можна отримати завдяки частим змінам положення, зміни, від яких організм і мозок отримують перезавантаження, і, як наслідок, працюють краще.  Епізодична зміна положення і постави важлива для жвавого розуму.

Деякі експерти рекомендують сидіти протягом 60% робочого часу, 30% часу проводити стоячи і активно рухатися протягом решти 10% робочого дня; інші пропонують систему 50:25:25. Незалежно від бажаного варіанту, очевидно, що слід заохочувати та дотримуватися здорового поєднання сидячого, стоячого та активного руху. Столи з регулюванням висоти, можуть бути обладнані додатковими аксесуарами, такими як екрани конфіденційності для робочих місць та модулі розподілу даних, корзини для управління кабелем, блокуючі ролики та перемикачі.

Основні переваги

Комфорт користувача.  Столи з регулюванням по висоті мінімізують втому та дискомфорт, дозволяючи користувачам вільно сидіти або стояти протягом дня. Розширена продуктивність, попередження травм. Ергономічні вдосконалення також зменшать прогул та плинність працівників, зменшуючи при цьому ризик розвитку проблем опорно-рухового апарату та усуваючи або принаймні зменшуючи їх кількість на робочому місці.  

Окремо встановлені, відрегульовані по висоті, столи можна швидко пристосувати до мінливого офісного середовища. Універсальні столики створюють інтер'єр разом із системними меблями або можуть самостійно створювати гнучкі робочі зони. Окремо розташовані столи з регулюванням висоти відіграють все більш важливу роль у сучасному плануванні офісу, пропонуючи гнучкість інтер'єру, контроль положення працівників та ергономічну ефективність.


Переглядів: 2392
Поширень: 0

Останні новини