В четвер відкривається Головна ялинка міста

Уже за кілька днів, 19 грудня, Вінниця порине у новорічно-різдвяну атмосферу. На вінничан та гостей міста очікує насичена та різноманітна програма святкування. Головний меседж свята «Місто – там, де казка оживає».

19 грудня о 19:00 у Центральному міському парку відбудеться відкриття Головної ялинки, і цим розпочнеться майже місяць новорічно-різдвяних святкувань. Спеціальними гостями стануть гурти «Sun Rise» та  «GRANGE BAND». 

«Щодня біля Головної ялинки міста показуватимуть свої творчі номери вихованці міських творчих студій.  А 10 січня з 13:00 розпочне роботу фестиваль вуличної їжі, який так полюбили вінничани, - «Vinnytsia FoodFest». Він триватиме три дні поспіль, тут можна буде спробувати щедру кутю з різних регіонів України. 12 січня проведе майстер-клас біля новорічної ялинки учасниця програми «Мастер шеф» Карина Аванасева», - розповів директор департаменту культури Максим Філанчук.

19 грудня о 17:00 на майдані Незалежності розпочне роботу Новорічна Резиденція, де спочатку маленьких вінничан прийматиме святий Миколай. Вона працюватиме у будні з 17:00 до 21:00, а у вихідні та святкові дні з 14:00 до 20:00. А 29 грудня о 16:00 сюди прибуде Санта Клаус. Також від майдану Незалежності курсуватимуть святкові рейси у новорічному трамваї за маршрутом «Вінниця новорічна». 




Переглядів: 3616
Поширень: 9

Останні новини