У Вінниці відбудеться фестиваль «Fly Up Fest: майбутнє починається сьогодні»

21 грудня з 10:30 до 15:00 в Хаб «Місто змістів» проходитиме фестиваль «Fly Up Fest: майбутнє починається сьогодні». Фестиваль проходить в рамках профорієнтаційного проекту Fly Up, який реалізується ГО «Освітній простір 2.0» у партнерстві з департаментом освіти Вінницької міської ради. Проект має на меті допомогти учням у свідомому виборі майбутньої професії, ознайомити з можливостями професійно-технічної освіти та розвитку кар'єри.

В програмі фестивалю: підсумки проекту, панельна дискусія на тему «Світові тренди та виклики. Освіта фахівців майбутнього» за участі представників освіти та бізнесу. 

Спікерами заходу стануть:

Оксана Яценко - директор департаменту освіти ВМР; Анна Гелета - директор і засновник ТОВ «Юнісен», директор школи китайської та англійськоі мов “Smart Panda”; Катерина Штопко - HR-директор компанії "Промавтоматика Вінниця"; Владислав Качур – вчитель іноземних мов, менеджер освітніх проєктів в приватній гімназії "Дельфін", тренер Програми "Демократична школа", амбасадор Міжнародного проекту «Innovation Lab Schools» в Україні.

Після панельної дискусії відбудеться групова фасилітаційна робота, на якій учасники поміркують як розвивати ключові компетенції, необхідні фахівцям майбутнього.  А також на гостей фестивалю чекають творчі новорічні майстер-класи від вінницьких професійно-технічних навчальних закладів.



Переглядів: 1793
Поширень: 0

Останні новини