У прокуратури Вінницької області новий керівник

У п'ятницю, 20 грудня 2019 року, заступник Генерального прокурора – Головний військовий прокурор Віктор Чумак представив колективу органів прокуратури Вінницької області нового керівника – Костянтина Мерімеріна.

Звертаючись до присутніх, Віктор Чумак назвав ключові пріоритети в роботі для органів прокуратури Вінниччини.

Заступник Генерального прокурора зауважив, що головне завдання реформування органів прокуратури – сформувати прокуратуру з людей, які  знають і розуміють для чого вони працюють у відомстві. Кожен має виконувати свою роботу чесно та сумлінно. Завданням нової прокуратури є професійне відстоювання законності та справедливості на які чекає суспільство.

"Ми повинні відновити довіру людей до прокуратури, де закон і справедливість повинні бути основою нашої роботи", - сказав Віктор Чумак.

У свою чергу, Костянтин Мерімерін висловив подяку за підтримку та довіру, а також запевнив, що спрямує роботу колективу на забезпечення поставлених завдань.

"Пріоритетом для нас має бути дотримання прав громадян та захист інтересів держави, боротьба з корупцією, протидія злочинності, зокрема, її організованим формам та проявам",-  підкреслив новопризначений прокурор Вінницької області.

Довідково: Костянтин Геннадійович Мерімерін народився у квітні 1985 року на Вінниччині. В органах прокуратури працює з квітня 2007 року. До призначення на посаду прокурора Вінницької області очолював Комінтернівську місцеву прокуратуру Одеської області.




Переглядів: 7764
Поширень: 1

Останні новини