Еліксир молодості: інноваційна формула від ізраїльського бренду

Вікові зміни проявляються несподівано. На обличчі з'являються зморшки, пігментація, шкіра втрачає свою пружність та еластичність. Ізраїльські фахівці створили формулу вічної молодості і краси. Косметика Christina — це десятки ефективних програм, спрямованих на боротьбу з недосконалостями шкірного покриву, зволоження, харчування, омолодження. Пропонуємо ознайомитися з дією однієї з популярних лінійок — Silk, яка допоможе позбутися ознак старіння і продовжити молодість.

Засоби та їх формула

Омолоджуюча програма включає професійні продукти. Їх можна використовувати в салонному і домашньому догляді. Регулярне застосування засобів дозволить не тільки зменшити або усунути ознаки старіння, а й попередити появу інших недосконалостей. Омолоджуюча програма складається з таких засобів:

сироватка для заповнення зморшок; крем з ліфтинг-ефектом; засіб для шкіри навколо очей; очищаючий крем делікатної дії.

В основі представлених в лінійці продуктів — шовкові волокна, рослинні екстракти, вітаміни, компоненти, спрямовані на зволоження дерми. Багата формула забезпечує ефективність засобів. Результат з'являється вже після перших днів використання.

Silk: ефективне омолодження в комплексі з харчуванням і зволоженням

Програма Christina Silk підходить для догляду за сухою і нормальною шкірою. Засоби забезпечують глибоке зволоження, створюють на поверхні шкірного покриву гідроліпідний бар'єр, насичують дерму вологою і підтримують pH-баланс. Із застосуванням продуктів з лінійки косметичних засобів відбувається цілий ряд змін:

зменшується глибина зморшок, вони стають не такими помітними; вирівнюється рельєф шкірного покриву; підвищується еластичність і пружність дерми; поліпшується мікроциркуляція; активізується синтез колагену.

Шкіра набуває більш доглянутого і здорового вигляду. Основна перевага лінійки — тривалість ефекту. З ізраїльською косметикою Christina можна боротися не тільки з віковими недоліками. Продукти з лінійки також дозволяють впоратися з такими естетичними недосконалостями, як темні кола під очима, стягнутість і сухість дерми, нерівномірний колір і рельєф обличчя.

Інші формули вічної молодості

У колекції ізраїльського бренду є й інші засоби, які допоможуть протистояти старінню дерми. Серія Chateau de Beaute — це продукти ефективної, комплексної дії. У цій лінійці представлені: сироватка, крем, масло, гель і засіб по догляду за шкірою навколо очей. Продукти містять високоефективні компоненти, які розгладжують дрібні і глибокі зморшки, забезпечують відчуття свіжості, зволожують дерму і приводять її в тонус.

Серія косметичних засобів Christina Muse спрямована на підтримку балансу систем, що відповідають за молодість. Формула даних продуктів доповнена екстрактом рідкісних сортів троянд. У цій лінійці 12 засобів. Догляд побудований на ретельному очищенні, інтенсивному відновленні, зволоженні, тонізації і омолодженні шкірного покриву. Застосування продуктів з цієї серії дозволяє не тільки усунути вікові зміни, але й попередити їх появу.

Програма Forever Young попереджає ознаки старіння і коригує зовнішні естетичні недоліки. Крем, сироватки, гелі, маски — всі засоби лінійки мають багатий склад, насичують шкіру вітамінами, мінералами, рослинними екстрактами. Ця серія покращує регенераційні процеси, насичує дерму вологою, вирівнює колір і рельєф, допомагає позбутися зморшок та інших естетичних недосконалостей.


Переглядів: 3714
Поширень: 0

Останні новини