В зону ООС з Вінниці поїхав відремонтований автомобіль та солодощі

Вінничани продовжують допомагати військовим, які беруть участь в ООС. Цього разу Фонд громади «Подільська громада» за підтримки професора INSEAD Лудо Ван Дер Хейдена відремонтували автомобіль «Опель Мовано», а також від громади міста захисникам передали різні смаколики. 

З початку бойових дій на Сході, вінничани активно допомагають військовим. І цього разу не залишилися байдужими, коли до Фонду громади «Подільська громада» звернулися з проханням допомогти відремонтувати автомобіль, який виконує різні завдання на сході країни. 

«Ми звернулися за допомогою до волонтерів  «Подільської громади», аби вони нам  допомогли відремонтувати автомобіль. Вони зробили капітальний ремонт автівки, відемонтували двигун, замінили скло, резину. Машина виконує різні завдання в зоні ООС і щодня на виїзді, тому важливо, щоб вона була справна. Сьогодні ми виїжджаємо на Схід», - розповів командир взводу ОТЗ  9-го  батальйону Віктор Бойко.  

«Вінницька міська рада спільно з благодійним Фондом «Подільська громада» уже не перший рік допомагають бійцям в зоні ООС.  За два місяці даний автомобіль привели в належний стан. Також ми передаємо нашим бійцям солодощі, щоб почастувати їх перед Новим роком», - додав начальник Муніципальної варти Віталій Чигур.




Переглядів: 3184
Поширень: 0

Останні новини