Подарунки любителям кави

Кава поступово, але надійно входить в наше повсякденне життя. Складно знайти людину яка б не вживала каву і не любила цей приємний аромат кав'ярень. Купити каву "Амбасадор"  у подарунок знаному каволюбу - надійний спосіб зробити його або її свята приємними та ароматними. 

Кавових напоїв є багато, і якщо ви збираєтесь придбати у подарунок один з них, вам краще поповнити свої знання у цій темі.

Різдво - пора року, коли марні подарунки, у якості новинок, заливають ринок,  і світ кави не є винятком. Але перш ніж витратити хорошу суму грошей на непотрібні та небажані подарунки, як персоналізована ложка чи вовняна чашка-грілка чи чашки еспресо у формі космічної ракети, ознайомтесь із списком нижче. Ми зібрали декілька ідей для змістовних та практичних подарунків на кавову тематику.

Кавові стаканчики, придатні для повторно використання.

 Газета Guardian стверджує, що любителі кави у Великобританії викидають 2,5 мільярди кавових стаканчиків щороку. У смітті багато паперу. Придбання багаторазової чашки допоможе навколишньому середовищу, а також це буде чудовим варіантом подарунку, якщо ваш бюджет невеликий.  Попередження: стежте за дуже дешевими моделями, адже матеріали, з яких вони виготовляються, можуть вплинути на смак кави.

Квитки на фестиваль кави чи чемпіонат бариста.

Перевірте відповідні ресурси, такі як https://ambassador.cafe/ua/, і ви напевне знайдете кавову подію, що проходить поблизу вас. На багатьох фестивалях представлені місцеві, незалежні ростери та торгові представники відомих брендів, а також пропонуються дегустації, демонстрації та семінари.

Безпосередньо підтримуйте працівників кави: громади, що вирощують каву в усьому світі, отримують користь від роботи неприбуткових неурядових організацій. Наприклад, у Гватемалі Де Ла Генте працює з покупцями, щоб забезпечити кращу угоду для кавових фермерів та працівників, допомагаючи забезпечити освіту та можливості фінансування.

Навчальні курси.

Шукаєте де можна отримати досвід дегустації кави? Або хочете допомогти своїм  би друзіям (чи собі себе) стати на домашнім бариста? Навчальні лабораторії не дешеві - у Великобританії тригодинний майстер-клас еспресо може коштувати 100 євро, але може бути незабутнім для любителів кави дізнатися, що відбувається за лаштунками улюбленої кав’ярні.

Свята - це чудовий привід показати дорогим вам каволюбам що ви піклуєтесь про них та розділяєте їх любов до кави.


Переглядів: 3425
Поширень: 0

Останні новини