«Янголи добра» шукають власників

У Вінниці роздаватимуть благодійні «Оскари». Їх майбутні володарі – люди, які займаються доброчинністю.

Відтак, асоціація благодійників України та ГО «Творці добра» запрошують волонтерів, меценатів, громадські та благодійні організації, молодіжні спільноти Вінницької області номінуватися або номінувати своїх колег на участь у регіональному конкурсі «Благодійна Вінниччина-2019».

У конкурсі можуть брати участь усі ті, хто надавав благодійну допомогу для розв'язання суспільних проблем у 2019 році.

Національна експертна рада конкурсу за результатами оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України». Нагородження «Ангелами добра» та дипломами відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Вінниччина - 2019» у Вінниці та на головній церемонії «Благодійна Україна – 2019» у Києві. Церемонії нагородження пройдуть навесні 2020 року.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити заявку. Заповнену заявку та додаткові до неї матеріали в електронному вигляді необхідно надіслати на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»: konkurs.blago@gmail.com до 1 березня 2020 року.

Заповнюючи заявку, обов’язково вкажіть номінацію, у якій хочете взяти участь. У цьому році існує 17 основних, 3 індивідуальні та 4 спеціальні номінації:

Основні колективні номінації:

    Благодійність великого бізнесу; Благодійність середнього та малого бізнесу; Корпоративна благодійність; Колективне волонтерство; Всеукраїнська благодійність; Регіональна благодійність; Місцева благодійність; Благодійність в охороні здоров’я; Благодійність в освіті та науці; Благодійність в культурі та мистецтві; Благодійність в соціальній сфері; Благодійність у сфері екології та охорони довкілля; Благодійність в захисті України; Благодійність неурядового сектору; «Добро починається з тебе»; Благодійна акція року; «Платформа добра».

Індивідуальні номінації:

    Благодійник року; Волонтер року; Меценат року.

Спеціальні номінації:

    Народний благодійник; Медіа про благодійність; Благодійність медіа; Допомога з-за кордону.

Перед тим як обрати номінацію, ознайомтеся із Положенням "Про Національний конкурс «Благодійна Україна» або окремо з витягом з Положення «Конкурсні номінації», де описана кожна із номінацій.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: 067-164-04-11; e-mail: konkurs.blago@gmail.com, сайт: http://blagoukraine.org/

Регіональний партнер конкурсу у Вінницькій області — Громадська організація «Творці добра». Контакти: тел. (093) 758-46-14, e-mail: k_da@i.ua.



Переглядів: 3200
Поширень: 1

Останні новини