Майже пів сотні вінницьких педагогів взяли участь у чемпіонаті з настільного тенісу

У Вінниці відбувся чемпіонат міста з настільного тенісу серед педагогів. Захід пройшов у приміщенні школи №23, представники якої і є ініціаторами проведення змагань. Організатори чемпіонату – департамент освіти міської ради, Вінницька міська організація профспілки працівників освіти. Захід пройшов за підтримки депутатів міської ради Сергія Кушніра та Олександра Парвадова.

У нашому місті активно розвиваються різні види спорту, є чимало не лише професіоналів, які виступають на чемпіонатах різних рівнів, а й людей, які займаються спортом для власного здоров’я та задоволення. Сьогодні свої навики у грі в настільний теніс продемонстрували вчителі вінницьких шкіл. Серед них – не лише ті, хто навчає юних вінничан фізкультурі, а  й викладає інші предмети.

«Вже 7 рік поспіль у місті проходить чемпіонат з настільного тенісу серед педагогів. Цього разу у ньому взяло участь майже пів сотні педагогів. Цей захід – не лише можливість показати свої спортивні навички, а й можливість вчителям провести свій вільний час спільно, познайомитись, поспілкуватись. Також, беручи участь у подібних змаганнях, вчителі дають чудовий приклад учням», – каже депутат міської ради Олександр Парвадов.

Наприкінці заходи було визначено переможців. Серед жінок перше місце посіла Катерина Боцюра (школа №30), серед чоловіків – Олег Причишин (школа №18).  Щодо шкіл, то перше місце у школи №20, друге – у школи №18 і третє – у школи №23.




Переглядів: 2703
Поширень: 0

Останні новини