Маленькі вінничани створюють нові різдвяні казки

Вінницькі школярі змагаються за звання найкращого казкаря міста. Різдвяні історії, які надихають молодь на створення казок, можна буде не лише прочитати, а ще побачити у вигляді картин вже в кінці січня. 

Сучасна молодь нашого міста відтепер не лише захоплюється книгами, а й долучається до створення літературних шедеврів. Майданчиком для писемної творчості став вінницький книжковий проєкт BiblioFan

З жовтня милого року BiblioFan об’єднав маленьких поціновувачів книг у велику дружню родину. Метою створення такого простору стало відродження любові та інтересу до книги. В цьому проєкті маленькі книгомани можуть бути рівним серед рівних, шукати нове і цікаве, класно проводити час з однолітками, отримувати доступ до тисяч найсучасніших книг різних напрямків. Засновниця проєкту вирішила не зупинятись на досягнутому, тому надихнула юних читачів на створення власних творів, оголосивши конкурс на найкращу різдвяну казку.

 Підтримує юних письменників на державному рівні Департамент Освіти міста та комунальна установа “Міський методичний кабінет”. Керівник проєкту зазначає, що участь у конкурсі взяли учні всіх шкільних закладів, понад 40 творів вже зареєстровано. Крім письмових робіт в конкурсі беруть участь і малюнки на різдвяно-казкову тематику. Більше про конкурс “Моя різдвяна казка”, нам розповіла засновниця та ідейна натхненниця проєкту BiblioFan, яка є головним організатором конкурсу — Ірина Ісова:

- Повністю всі школи міста Вінниці сприяють розповсюдженню інформації про конкурс «Моя Різдвяна Казка». Я особисто вдячна усім заступникам навчально-виховної роботи шкіл Вінниці за активну роботу з учнями.  

Конкурс триватиме до 20 січня, тому цей тиждень найвідповідальніший для всіх хто хоче прийняти у ньому участь. Фінал конкурсу та презентація вінницьких різдвяних історій заплановано на початок лютого. Через велику кількість учасників журі має ретельно вивчити всі роботи та обрати переможців.

Дізнатись більше про умови конкурсу та зареєструватись для участі можна за посиланням.



Переглядів: 3802
Поширень: 1

Останні новини