Щоб вижити, вінничанка має 10 днів: Марина Ваталінська-Кушнір молить про підтримку

Вінницька юристка має тиждень, щоб розпочати боротьбу з раком.

Зі страшним діагнозом Марина живе майже три роки. Двічі хвороба відступала. А нещодавно — оголосила жінці реванш. На те, щоб почати терміновий курс лікування вінничанка має всього тиждень. За цей час на ліки, які врятують життя, потрібно зібрати 800 000 гривень.

«Це єдиний для мене шлях лікування, більше варіантів, на жаль, не має, лише ті, що підтримують життя препарати», - пише Марина на своїй сторінці Фейсбук.

Тож Марина звертається до небайдужих з проханням допомогти зібрати гроші на боротьбу з хворобою.

«Моє лікування коштує 800 тис. грн! І це лише один цикл, який складається з трьох курсів щотижневих вливань. А тепер уявіть мій жах та мій відчай. Я просто не знаю, що робити, - розповідає Марина, - У мене є лише 10 днів, щоб зібрати хоча б половину суми, щоб почати лікування. Якщо я через два тижні не почну лікування, мій час втрачається. І з кожним днем мені буде ставати гірше, а наслідок цього ви самі розумієте який. Я навіть думати про це боюсь. Сьогодні мужньо все витерпіла, прийняла, але все ж таки здалась. Ми в повному відчаї. Де, де знайти такі кошти? Моє життя висить на волосинці. Таких ліків в державній закупівлі не має, лише за власні кошти. Все, баста, я у відчаї. Звертаюсь до кожного не байдужого про допомогу. У мене залишилось дуже мало часу. Хвороба активно почне набирати обертів без лікування».

Реквізити для допомоги:

Приват банк: 4149497871822195 Monobank: 5375414110522892 Ваталінська-Кушнір Марина Анатоліївна


Переглядів: 23634
Поширень: 132

Останні новини