Лобове ДТП з п'ятьма постраждалими на щойно відремонтованій дорозі: Kia влетів у Peugeot

14 серпня у Калинівському районі внаслідок лобового зіткнення двох легковиків травмувались п’ятеро людей, серед них троє малолітніх дітей. На місці аварії працюють слідчі та експерти. Аварія сталась близько 7.30 на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський у с. Корделівка.

За попередніми даними, водій автомобіля «Kia Cerato» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Peugeot Partner».

У результаті аварії постраждала жінка, яка знаходилась за кермом «Peugeot», та троє її пасажирів – малолітні діти віком 9, 12 років та немовля.

Також у лікарню доставлений водій  «Kia Cerato». Його пасажир не постраждав.

Загрози життю травмованих немає.

На місці аварії працюють слідчо-оперативні групи обласної та місцевої поліції, які проводять першочергові слідчі дії.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Шановні водії! Будьте уважними та дотримуйтесь Правил дорожнього руху. У населених пунктах знижуйте швидкість, обирайте безпечні дистанції та врахуйте дорожню обстановку. Не нехтуйте правилами відпочинку, якщо перебуваєте у дорозі тривалий час.



Переглядів: 3827
Поширень: 4

Останні новини