У Вінниці відбудеться перший безкоштовний мітап із продуктової аналітики від LetyShops

Світом керує Big Data. А великі дані скеровують аналітики, адже саме вони можуть знаходити та інтерпретувати інсайти, які допомагають бізнесу ефективно розподіляти ресурси та збільшувати прибутки. Покращити власні навички з аналітики та дізнатись, як проводити якісні дослідження, можна буде на мітапі від компанії LetyShops.

Що буде?

29 січня 2020 у Вінниці відбудеться перший безкоштовний мітап від LetyShops із продуктової аналітики. Провідні фахівці кешбек-сервісу розкажуть про методи розвитку продуктового мислення та поділяться кейсами, як використовувати дані для статистичної перевірки гіпотез в A/B тестуванні.

Хто спікери?

Анатолій Вуєць, Head of Analytics and Customer Experience LetyShops.  Доктор наук, навчався у французькому технічному університеті в Орлеані. Костянтин Радченко, Product Analyst, керівник команди по роботі з партнерами. Здобувач ступеню кандидата технічних наук, більше 3-х років досвіду в бізнесовій та продуктовій аналітиці. Олександр Шевченко, Lead Analyst у команді пошуку нових клієнтів.4 роки досвіду Data та Product-аналітики на лідуючих посадах.

Коли?

29 січня о 18.30.

Офіс LetyShops (проспект Юності 35а, минулий ТЦ “Юність").

Скільки коштує?

Участь безкоштовна, але потрібна завчасна реєстрація за посиланнямКількість місць обмежена.



Переглядів: 2929
Поширень: 1

Останні новини