Смачне і веселе свято для дітей із «Гніздечка» створили PеpsiCo Україна, «Дитяча планета» та кухарі проекту «13 шефів» 

10 серпня у вінницькому парку розваг «Дитяча планета» відбувся особливий благодійний захід для дітей з Вінницького обласного дитячого будинку інтернатного типу «Гніздечко». Волонтери компанії PеpsiCo Україна вже вчетверте тішать дітей позбавлених батьківського піклування днем, що присвячений розвагам та корисним справам – зокрема, малечу навчають випікати яблучний штрудель.

Для свята у Вінниці організатори зв’язались із проектом «13 шефів» і спеціально, щоб розказати дітям про тонкощі фруктової випічки, до «Дитячої планети» прибули шефи двох найвідоміших ресторанів Хмельницького – Олександр Яворський («Південна Брама») і Михайло Яровий («Шпігель»).

Більше тридцяти дітей побували на благодійному майстер-класі, під час якого навчились розкатувати тісто у тонкий шар, викладати яблучно-вишневу начинку та правильно загортати свій пиріг. Шефи радо допомагали малюкам, а найактивніші діти показували меншим як змастити штрудлі яйцем та посипати цукром. Кожний крок командної роботи виконувався жвавими малюками з великим задоволенням.

Перед тим як всі пиріжки відправились до пічки, діти їх підписали, щоб не сплутати. І от настав час на розваги і малеча радісно побігла на батути та у лабіринти парку розваг «Дитяча планета»! А шефи Олександр та Михайло тим часом розповіли, що вже приготували вершковий соус, малину і ожину для прикрашання готових штруделів. І поки на столи викладали сокову продукцію від PеpsiCo Україна, кухарі-чаклуни Олександр та Михайло почали шаманити над тарілками, адже важливо не лише смачно приготувати страву, але й подати її дітям красиво і натхненно.

На запах пирогів, яких щойно витягли з печі, збіглись дітлахи. Кожен отримав свій власний пиріжок прикрашений ягідками, який добре смакував до соку «Садочок». Керівниця відділу корпоративних комунікацій ПепсіКо Україна Аліна Матківська відмітила, що всю цю радість для малечі, обділеної батьківським піклуванням, влаштувала компанія PepsiCo – виробник продуктів харчування та напоїв з центральним офісом у Києві, співробітники-волонтери вінницького представництва PepsiCo, вінницький парк активного дозвілля «Дитяча планета» і хмельницькі повари.

Подібні акції для дітей-сиріт обов’язково продовжуватимуться в інших містах де є представництва ПепсіКо Україна та «Дитяча планета». А завершилось свято смачним обідом, подарунками і інтерактивними розвагами для дітей-вихованців «Гніздечка».



Переглядів: 3464
Поширень: 0

Останні новини