Вінничани Олег Царьков та Олеся Чайка стали чемпіонами України зі стрільби

З 10 по 16 січня 2020 року в м. Львові відбувся зимовий чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї. В змаганнях взяли участь спортсмени з 20 областей нашої держави. Змагалися у стрільбі з гвинтівки, пістолета, стрільбі по рухомій мішені. Загалом взяли участь 283 спортсмени.

В стрільбі з гвинтівки у вправі ГП-6 в особистому заліку срібну медаль чемпіонату завоював змс Олег Царьков. В командному заліку команда «Вінницька-1» у складі змс Олега Царькова, Кирилла Козюка та Вадима Бондарчука зайняла друге місце.

У стрільбі в складі змішаних команд (вправа олімпійська ГП-мікст) наші спортсмени мсмк Олеся Чайка та змс Олег Царьков здобули золоті медалі та стали чемпіонами України.

Відзначилися також спортсмени Вінниччини у стрільбі по рухомій мішені. У вправі ГП-12 мсмк Валентина Гончарова у особистому заліку здобула бронзову медаль. У командному заліку у вправах ГП-12 та ГП-11А наші спортсмени мсмк Валентина Гончарова, мсмк Людмила Василюк, мс Анастасія Жученко вибороли срібні медалі чемпіонату, а команда «Вінницька-1» у складі мсмк Даніїла Даниленко, мс Дмитра Мельника, I р. Андрія Бондарчука у вправах ГП-12 та ГП-11А стали бронзовими медалістами чемпіонату.

У загально-командній першості серед областей України збірна команда Вінницької області зайняла друге місце, здобувши 2 золоті, 12 срібних та 7 бронзових медалей.


Теги: Спорт

Переглядів: 3530
Поширень: 2

Останні новини