Креативні ідеї вінницької молоді народжуються у «LEVEL 80»

Креативний простір «LEVEL 80»  надає вінницькій молоді можливості розвиватися та навчатися. Цьогоріч адміністрація центру розробила багато цікавих проєктів.

Представниця адміністрації закладу — Таїсія Вершигора зазначила, що всі заходи для відвідувачів простору є безоплатними. Для того, щоб стати частиною великої команди Креативного простору, треба просто приходити та знайомитися ближче

Кожного дня у Креативному просторі відбувається щось цікавеньке. В понеділок та четвер проходять курси польської мови. Навчає молодь та дорослих волонтер з Польщі. Минулого року відвідувачі мали можливість вивчати італійську, але зараз волонтер вже повернувся на батьківщину. Тому адміністрація домовляється про співпрацю з новими викладачами іноземних мов.

Молодь, яка постійно відвідує Креативний простір полюбляє проводити вільний час з друзями граючи в настільні ігри та читаючи книжки. Книжний куточок регулярно оновлюється новими бестселерами. Всі вже звикли, що книжки можна обмінювати, тому молодь не шкодує власних фондів для обміну.

Щосереди проходить інтелектуально-психологічна гра «Мафія». Це вже стало своєрідною традицією.

В день, до Креативного простору «LEVEL 80» заходять ті, хто хоче працювати в приємній атмосфері. У затишному коворкінгу для цього створені всі умови. Робочі столи, принтер, швидкісний інтернет, навіть є вільні комп’ютери.

Наприкінці робочого тижня, адміністрація організовує творчі заходи. Кожної п’ятниці та суботи відбуваються шахові турніри чи конкурси талантів. До організації таких вечорів долучаються всі охочі.Працівники простору дослухаються до порад відвідувачів та постійно проводять з їхньої ініціативи цікаві заходи. Це допомагає підліткам розкрити свій потенціал та спробувати реалізувати власні таланти.

До прикладу, цієї суботи 25 січня, відбудуться змагання під назвою «Мозковий штурм». Мета даних змагань — організувати активну молодь. Тінейджери зможуть позмагатись інтелектуально, проявити всю креативність свого мислення, розвинути логічні здібності, сконцентрувати увагу, залучити уяву та продемонструвати свої ораторські здібності. Змагання проходитимуть у 8 етапів. Головними напрямами стануть: вінницький туризм, музика, кіно та історія міста.

Традиційними для вінничан є перегляди кінострічок. Протягом тижня у соціальних мережах методом голосування обирають фільм для недільного показу. Щонеділі, о 18.00 глядацька зала переповнена охочими провести вечір в приємній компанії.

Цьогорічним нововведенням є безоплатна консультація з вінницькою психологинею — Анною Катрук. Можливість потрапити на зустріч буде за попереднім записом в адміністратора. Кожного понеділка з 10.00 по 12.00 кожен хто зареєструвався може отримати необхідну моральну  підтримку.

Вінничани досі дивуються, як такий заклад працює безкоштовно? Тому зазвичай приносять на кухню, в знак подяки смаколики. Адміністрація ніколи не відмовляє відвідувачам у їх бажанні віддячити, та гуртує всіх присутніх за чашкою чаю або кави.

Отже, у креативному просторі панує тепла та родинна атмосфера. Молодь знаходить там нових друзів, а співробітники простору зізнаються, що робота надихає їх на створення нових можливостей для реалізації цікавих проєктів.

До кожного свята працівники вигадують тематичні вечірки. Ці проєкти містять розважальну програму, конкурсу та веселощі. Підтримує подарунками такі заходи Відділ молодіжної політики Вінницької Міської Ради на чолі з Юлією Вікторівною Мончак.

Тому, радимо всім тінейджерам, які хочуть знайти однодумців та проводити свій час з користю, навідуватися до Креативного простору «LEVEL 80». Саме там на них чекає безліч унікальних можливостей для розвитку власного потенціалу.



Переглядів: 4565
Поширень: 3

Останні новини