Упродовж 2019 року до місцевих бюджетів Вінниччини перераховано понад 9,1 млрд грн. податкових платежів

Платники податків Вінниччини упродовж 2019 року сплатили до місцевих бюджетів 9 млрд 142 млн 323 тис. грн податкових платежів. Про це повідомляє в.о. начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Олег Мартинюк. При цьому посадовець зауважує, що минулорічний показник перевищено на 1 млрд 372 млн 169,1 тис. грн. або на 17,7 відсотків.

У трійці лідерів бюджетоформуючих платежів на першому місці  податок на доходи фізичних осіб – понад 6,1 млрд грн або 66,7 відсотків від загалу. Наступний за розміром – єдиний податок – більш ніж 1,3 млрд грн або майже 14,6 відсотків усіх надходжень до місцевих бюджетів. І закриває ТОП-3 платежів, що надходять у розпорядження місцевих громад, плата за землю із сумою, що перевищує 977,2 млн грн. При цьому, за словами Олега Мартинюка, позитивна динаміка простежується за кожним із них.

Підсумовуючи такі здобутки, посадовець додає, що це підтвердження  консолідації зусиль підрозділів податкової служби, влади та бізнесу регіону, зацікавлених у тому, аби у розпорядженні місцевих громад залишалось все більше коштів.



Переглядів: 1745
Поширень: 0

Останні новини