Вибір наосліп у шоу «Голос країни» впав на «мультиінструменталіста» з Вінниці Сергія Асафатова

До Сергія Асафатова повернулося три крісла. Вінничанин примусив Настю Каменських пищати від захвату, коли та його побачила на сцені «Голосу країни». Зіркова суддя, на перших секундах пісні «Вахтерам» гурту «Бумбокс», у виконанні Сергія Асафатова, натисла на червону кнопку. А коли ж її крісло розвернулось до співака, не стримувала емоцій. Артистка вийшла на сцену та «прорекламувала» вінничанина своїм колегам по цеху: «Це приголомшливий вокал, це неймовірна сексуальна осиплість голосу. Сергій дуже талановитий, він грає на багатьох інструментах».

Сергій розповів, що виріс у дитбудинку. Все життя мріяв бути музикантом.

«Коли чув музику живу, мене починало трясти, я біг слухати, мені було дуже цікаво. Потім в мене з’явилась можливість навчатися в музичному училищі: одночасно я вчився на гітарі, фортепіано, трубі. Почав писати музику», - розповів на прохання тренерів свою життєву історію Сергій.

33 річному вінничанину зробили пропозицію Тіна Кароль, Дан Балан і Настя Каменських, втім, Сергій вирішив спробувати «щось нове» та обрав за зіркового тренера Дмитра Монатика.

Новою сторінкою свого життя музикант поділився у Фейсбук: «Друзі! Дякую! Дякую @monatik_official, що почув, відчув та повірив!! Тепер рухаємось далі до нових вершин з прекрасною людиною та тренером Голос країни (Voice of the Country). Дякую моїм Jazzforacat за віру!!!!».



Переглядів: 13629
Поширень: 83

Останні новини