Виставку «ОСВІТА ЗА КОРДОНОМ» у Вінниці, відвідають представники Посольства Канади та Британської Ради в Україні

2 лютого в готелі «Франція» відбудеться виставка «Освіта за кордоном». Окрім представників іноземних вишів з різних країн світу, для участі у заході завітають особливі гості – офіційні представники Посольства Канади та екзаменаційного відділу Британської Ради в Україні. Організатор події, ТОВ «Центр Міжнародних Програм», запрошує відвідати цю подію учнів, студентів, батьків та всіх, хто цікавиться навчанням за кордоном та мріє про успішне майбутнє для себе чи своєї дитини.

«Навчання за кордоном – це важливе рішення для студента та його сім’ї. Виникає багато запитань. Куди їхати навчатися? Яку спеціальність обрати? Якому коледжу чи університету віддати перевагу? А як щодо проживання? Які документи потрібно зібрати для оформлення візи? Цей захід дасть відповіді на Ваші запитання та відкриє безліч нових можливостей, про які Ви не здогадувались раніше», – говорить Юлія Березюк, керівник Вінницького регіонального представництва компанії СІР.

На виставку прибудуть представники іноземних вишів, які допоможуть відвідувачам  розібратись в багатьох питаннях та деталях по вступу до навчальних закладів, про необхідні документи, рівень знань відповідної іноземної мови для навчання, коли розпочинати процес вступу та які на сьогодні популярні та перспективні професії майбутнього.

Також вінничани матимуть унікальну можливість прослухати семінари від представників Посольства Канади та Британської Ради в Україні, що відбудуться за таким розкладом:

15:00  «Освіта в Канаді: світ можливостей чекає на Вас» (Ліліана Жиліна, представник комерційного відділу Посольства Канади в Україні);

16:00   «IELTS – міжнародний тест англійської мови, що визнається у всьому світі: де, коли та як краще здавати» (Олена Хорош, екзаменаційний відділ Британської Ради в Україні).

Відвідування виставки БЕЗКОШТОВНЕ за умови попередньої реєстрації

На заході Ви:

дізнаєтеся про можливості середньої, вищої та післядипломної освіти в Канаді, Великій Британії, США та країнах Європи (Іспанії, Австрії, Чехії, Словаччині та ін.); зрозумієте, які перспективи навчання, проживання та побудови кар'єри в різних країнах; відвідаєте семінар від ПОСОЛЬСТВА Канади в Україні та отримаєте унікальну можливість поспілкуватися з його офіційним представником; познайомитеся з представником екзаменаційного відділу Британської Ради в Україні та дізнаєтеся, коли та як найкраще здавати тест англійської мови IELTS; особисто зустрінетеся з представниками іноземних ВНЗ і мовних таборів, до яких матиме змогу поїхати Ви чи Ваша дитина; зможете отримати індивідуальну консультацію по питанням освіти за кордоном від експертів компанії; та багато іншого корисного та цікавого!
 

Коли?

02 лютого 2020 року з 13.00 до 18.00.


Де?

м. Вінниця, вул. Соборна, 34, конференц-зал готелю "Франція".

Додаткова інформація за телефонами:

☎️ 096 922 7887
☎️ 063 422 7887.

https://www.facebook.com/events/917900771941312/



Переглядів: 2935
Поширень: 0

Останні новини