Як уникнути відмови, оформлюючи кредит онлайн

Онлайн-кредитування на сьогодні є популярною послугою серед населення України. Отримати кредит дуже зручно, адже надати всю потрібну інформацію і отримати швидку онлайн-позику на карту ви зможете не виходячи з дому, в цілодобовому режимі. Завдяки програмі лояльності до клієнтів позику на карту можливо отримати без довідки про доходи, без поручителя, та навіть маючи погану кредитну історію.

Де взяти кредит

Мікрофінансові організації (МФО) надають такі послуги, як онлайн-позика на картку без відмови. Одним з провідних сервісів з надання позик вважається Сredit Lite, яка пропонує всім бажаючим мікропозики під 1,75% на день. Кожен, кому терміново потрібні гроші, має можливість взяти кредит та в лічені хвилини отримати кошти на свою карту без відмови.

Також до безсумнівних переваг звернення до МФО варто віднести легку процедуру отримання позики. До складу обов'язкових вимог входить лише:

Наявність паспорту громадянина України, ІПН.

Вік від 21 року.

Платіжна карта будь-якої українського банку, оформлена на ім'я позичальника, термін дії якої складає не менш 1 місяця.

Мобільний телефон, можливість користування інтернетом, адреса електронної пошти.

Далі потрібно зареєструватися на сайті Credit Lite та оформити заявку на отримання кредиту. Після затвердження заявки на вказану електронну скриньку прийде кредитний договір. Перехід за зазначеним посиланням дорівнюється підписанню договору позичальником.

Чому вам можуть відмовити

Загалом відсоток схвалення надання позики дуже високий, але, на жаль, трапляються випадки відмови. Чому так трапляється і як уникнути цієї прикрості:

Позичальник у віці до 21 року.

Дані введені неправильно або некоректно (наприклад, невірний номер телефону, серія паспорту або домашня адреса).

Вказана інформація не відповідає дійсності (позичальник вказав не свої дані).

Анкета заповнена недостатньо, важливі поля порожні.

Банківська карта належить іншій людині або в неї закінчився термін дії.

Позичальник вже має непогашений борг.

Отже, основна помилка, якої припускаються позичальники, – це неуважність при заповненні анкети. Причиною відмови можуть бути навіть граматичні помилки, які в процесі перевірки системою сприймаються як неточність. Тому спеціалісти радять серйозно поставитися до цього важливого етапу отримання позики. Також, щоб уникнути помилок при внесенні особистих даних, заповнюйте анкету самостійно, не довіряйте робити це стороннім особам.


Переглядів: 6673
Поширень: 2

Останні новини