Кабінет керівника від виробника меблів Gamma-Style

Інтер'єр робочого кабінету дуже впливає на результативність роботи. Гідне оздоблення створює сприятливий емоційний фон, а меблі, підібрані з урахуванням ергономічних вимог, підсилюють бажаний ефект.

Як підбирати меблі для керівника?

Gamma-Style рекомендує підбирати меблі, орієнтуючись на грамотну організацію робочого місця. Купувати їх можна окремими одиницями, але в цьому випадку буде складно підібрати їх за ознакою стилістичної єдності. Набагато простіше купити комплекти: класичний темний варіант моделі №3. Прихильники світлих моделей можуть обрати модель №13, а власникам просторих кабінетів підійде варіант меблів в кабінет керівника від Gamma-Style №6 . Яку б модель від Gamma-Style ви не обрали, вона буде виконана бездоганно якісно.

Оскільки це продукція безпосередньо від виробника, ціни на неї дуже привабливі. Купуючи меблі комплектом, ви значно заощадите і організуєте робоче місце керівника в єдиному стилі, адже вони виготовлені в рамках однієї дизайн-концепції. Завдяки широкому вибору ви підберете комплект, який буде оснащено всім необхідним для роботи.

Основними елементами меблів для кабінету керівника є:

крісло / стілець для працівника; крісла / стільці для відвідувачів; письмовий або комп’ютерний стіл; офісний стіл для переговорів; шафа для документів (1-2 шт.); тумби (стаціонарні або приставні); стелажі; полиці.

Зони відпочинку та прийняття відвідувачів можуть оснащуватись гардеробом, пуфиками, диваном, журнальним столиком.

Популярні стилі оформлення меблів керівників

Кабінети керівників оформлюються в стриманому стилі, вони повинні бути ергономічними та налаштованими на організацію трудового процесу належного рівня. З точки зору візуальної цілісності всі меблеві елементи повинні продовжувати єдину концепцію і доповнювати один одного.

Для робочих приміщень найприйнятнішими вважаються такі дизайнерські напрямки:

    Класика. Вибір на користь даної концепції підкреслює серйозність компанії і її прихильність традиціям. Мінімалізм. Даний стиль ідеально підходить для фірм-стартаперів, IT-фірм та закритих кабінетів персоналу. Для приймален він може виявитися надто аскетичним; Модерн. Бездоганний напрямок для компаній, сфера діяльності яких має відношення до індустрії розваг. Ретро. Подібне оформлення найчастіше зустрічається серед лікарень, шкіл, бібліотек, підприємств, що надають комунальні послуги, адміністративних установ. Лофт. Дану концепцію обирають організації, зайняті виробництвом різного устаткування, а також творчі компанії. Хай тек. Це ідеальне рішення для компаній, що працюють у сфері інформаційних технологій або займаються продажем технічних новинок. Скандинавський стиль. Дана концепція досить універсальна. Стиль демонструє скромність і чистоту.

Сучасні варіанти оформлення кабінету керівника досить різноманітні. Потрібно лише дотримуватись обраного стилю навіть в найменших деталях – в цьому випадку кабінет буде позитивно сприйматись як підлеглими, так і партнерами та клієнтами.


Переглядів: 4174
Поширень: 0

Останні новини