Більше півсотні поліцейських змагались у чемпіонаті з гирьового спорту

7 лютого на базі спортивного комплексу тренінгового центру ГУНП у Вінницькій області відбувся чемпіонат з гирьового спорту  серед поліцейських. Переможці отримали грамоти, кубки та медалі.

За перемогу боролися близько 60 поліцейських зрізних структурних та територіальних підрозділів. Спортсмени змагались як в особистому, так і в командному заліку.

За результатами виступів атлетів були визначені переможці у п’яти вагових категоріях.

Перше місце у ваговій категорії до 65 кг здобув Олег Іващук, до 75 кг – Ігор Бондарчук, до 85 кг – Олег Вітковський, до 95 кг – Анатолій Бездітний та понад 95 кг – Василь Мацюк.

Загальнокомандні призові місця розподілили наступним чином:

1 місце посіла команда бійців спецпідрозділу КОРД 2 місце виборола збірна команда ГУНП у Вінницькій області 3 місце зайняли поліцейські Бершадського відділу поліції.

Грамоти, медалі та кубки переможцям вручив  т.в.о. начальника управління кадрового забезпечення ГУНП Вінниччини Олександр Конєв. Він привітав спортсменів та побажав впевненості у своїх силах, прагнення до перемоги і встановлення нових особистих рекордів.

За результатами змагань буде сформована збірна команда поліції Вінниччини, яка візьме участь у Всеукраїнських змаганнях за першість серед працівників поліції з інших областей.



Переглядів: 3697
Поширень: 0

Останні новини