У Вінниці відбудеться суперфінал загальнонаціонального конкурсу «Краса Країни-Вінниця 2020»

Вже цими вихідними, а саме 16 лютого, відбудеться суперфінал загальнонаціонального конкурсу «Краса Країни-Вінниця 2020». Дійство розпочнеться о 17:00 у театрі імені М. К. Садовського.

Про умови та особливості конкурсу розповіли його організатори під час пресконференції, яка відбулась в пресцентрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Ідейна натхненниця конкурсу та організатор регіонального етапу «Краса Країни-Вінниця 2020» Анна Окрема повідомила: «Сам конкурс триває вже більше двох місяців. Спочатку відбірковий тур, потім його учасниці в процесі підготовки пройшли цілий марафон краси: опанували модельну ходу та основи хореографії, пройшли курс тренувань у спортзалі, курс масажу та СПА процедур, стоматологічні послуги, уроки основ макіяжу, стилю, догляду за волоссям, етикету, ораторського мистецтва та правильного харчування».

Попереду учасниць чекає суперфінал, це буде видовищне дійство. Насамперед учасниці матимуть ряд виходів, серед яких дефіле у стилізованих костюмах, вихід у купальниках та вечірніх сукнях. Зіркові гості - композитор, заслужений діяч мистецтв Роман Загороднюк, фіналіст Х-фактору - Данило Клягін, INEZ, ACRO MAFFIA, Art Fusion, Fiesta, BIG Family.

Переможницю конкурсу визначить журі, до складу якого увійдуть відомі вінничани та гості зі столиці. Королева представлятиме наше місто на Загальнонаціональному конкурсі КРАСА КРАЇНИ 2020, а також отримає у подарунок путівку до Парижа та виріб із хутра. Також буде відзначено переможницю у номінації «ВИБІР КРАЇНИ - ВІННИЦЯ 2020» Його роблять користувачі мережі Інтернет. Голосування триває на офіційному сайті конкурсу. Фаворитка глядачів виграє подорож до Європи. Власне усі учасниці КРАСА КРАЇНИ - ВІННИЦЯ 2020 отримають багато подарунків від партнерів та спонсорів заходу.



Переглядів: 3089
Поширень: 0

Останні новини