Відомий вінницький фотограф Костянтин Ревуцький запрошує вінничан на боксерський ринг

Відомі вінничани під керівництвом інтерконтинентального чемпіона з боксу та спалахи фотокамери виходять на боксерський ринг. Новий фотопроєкт Костянтина Ревуцького та всесвітньо відомого боксера Романа Головащенко — набирає обертів. 

Відомі вінничани вже спробували на собі унікальну методику тренувань. Чому вінницький фотограф взявся за популяризацію здорового способу життя й хто стане головними героями проєкту дізнавалась журналіст нашого видання.

Досить відомий в Україні та за кордоном вінницький фотограф Костянтин Ревуцький, запустив новий проєкт. Цього разу головною темою є — бокс! Раніше, ми вже писали про унікальну методику, яку розробив вінничанин Роман Головащенко. Інтерконтинентальний чемпіон світу та чемпіон Європи з боксу розробив власну методику. Програма RG box & fit - розрахована на змінення серцево-судинної системи. В його підтримку Костянтин Ревуцький та Роман Головащенко, запустили спільний фотопроєкт "Fight Up". Для фотографа Костянтина Ревуцького спорт завжди був невід'ємною частиною життя. Він постійно відвідує спортивну залу та активно пропагує заняття спортом серед вінничан:

Я закінчив інститут фізкультури та спорту, — говорить фотограф Костянтин Ревуцький. — Тому розумію, як ніхто інший, наскільки важливу роль в повноцінному житті людини відіграє спорт. Дана програма є унікальною, вона дозволить зміцнити серцево-судинну систему, налагодити систему метаболізмів. Дасть потрібне емоційне і гормональне розвантаження організму, підвищить стійкість до стресових ситуацій”.

Треба зазначити, що Костянтин Ревуцький досить цікава особистість нашого міста. Він має дві вищі освіти, які дозволяють йому всебічно розвиватися та самовдосконалюватись. Кожен його проєкт є соціально важливим. За останні п’ять років йому вдалось реалізувати понад 50 фото проєктів. Костянтин був одним з перших, хто наважився підняти тему булінгу в закладах освіти, він активно виступав проти продажу наркотиків, популяризував гастрономічний туризм в нашому місті та постійно проводив виняткові фотовиставки в різних містах України. Найвідомішим проєктом став “Міст Дружби”. Завдяки роботі команди Ревуцького, про культуру Поділля дізналися видатні діячі Грузії та Болгарії. Цей фотопроєкт ще триває, в планах налагодити дружні стосунки з багатьма країнами Європи. Паралельно Костянтин вирішив популяризувати у Вінниці спорт. Новий фотопроєкт приречений на успіх:

Соціальні теми для мене є дуже цікавими, — зазначає Костянтин. На них я зростаю особисто, як людина, як громадянин своєї держави. Мені подобається змінювати цей світ в правильному напрямі. Я не боюся підіймати болючі та актуальні питання. Цей проєкт є особливим. Він водночас пов’язаний зі спортом та фітнесом. На мою думку, він зможе допомогти багатьом людям у розв'язання проблем зі здоров’ям”.

Спробувати на собі дану методику вже наважились відомі вінничани. Першими учасницями сталі чарівні вінничанки: учасниця телешоу “Майстер Шеф 8” - Ірина Левенко-Мукоїд, співачка та телеведуча — Інесса Подолян, керівник студії “Sharm-s” - Валентина Олішевська.

В планах відзняти відомого телеведучого то шоумена Максима Нікітенко та багато інших зіркових вінничан. До речі, організатори планують популяризувати новий вінницький спортивний тренд у столиці. Багато українських зірок вже зацікавились можливість спробувати програму тренувань та стати героями фото проєкту:

Ми хочемо залучити до нашого проєкту представників різних сфер діяльності, — наголошує Костянтин Ревуцький. це будуть бізнесмени, політики, співаки, артисти, танцюристи, гумористи, художники, спортсмени та багато інших відомих особистостей. Проєкт буде дуже масштабним. По його завершенню ми плануємо зробити велику презентацію та виставку світлин. На неї будуть запрошені всі, хто став героями проєкту

В цьому проєкті Костянтин не лише фотограф, а й ще тренер. Завдяки отриманому досвіду та відповідній освіті, Роман та Костянтин тренуватимуть учасників разом. Першими результатами тренери задоволені:

Люди отримують величезне задоволення від програми й це приємно вражає, — ділиться враженнями Костянтин Ревуцький. — Зі спортивної зали виходять з посмішками, є бажання продовжувати займатись далі. Мені особисто вже кортить побачити результат

Наше видання вирішило долучитись до проєкту та поцікавитись, як саме змінилось життя учасників проєкту після тренувань. Програма розрахована на вагомий результат за певний проміжок часу. Тож в наступних публікаціях ми розкажемо, що відчувають учасники, які вони були до тренувань та після, чому вирішили спробувати для себе цю унікальну методику, а головне дізнаємось першими, як завдяки вінничанам нові спортивні тренди підкорили Київ.




Переглядів: 4609
Поширень: 0

Останні новини