З 1 березня викладачам спортивних шкіл Вінниці планують підняти зарплату

Зарплата зросте від 20 до 70% до посадового окладу. Чим вища категорія тренера – тим більшим буде розмір доплати. Якщо зараз тренер вищої категорії отримує «чистими» біля 6,5 тисяч гривень, то з наступного місяця це буде 10700.

Про це повідомив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов

Важливе рішення, яке виноситиметься на найближчу сесію міської ради, - задля підтримки і розвитку спорту. Ми будуємо спортивні майданчики, шкільні стадіони, в цьому році плануємо відкрити після реконструкції спорткомплекс на Янгеля. Але для нас так само важливо зберегти і підтримати кадровий потенціал спортивної галузі міста.

Це наші тренери та інструктори міських ДЮСШ, які виховують майбутніх чемпіонів. Тому ми винайшли можливість забезпечити в бюджеті громади кошти на підняття зарплатні працівникам наших спортшкіл, - а це 152 тренера, інструктора та спеціаліста, які творять спортивне майбутнє Вінниці, - уже з 1 березня цього року.

Йдеться про збільшення від 20 до 70% до посадового окладу. Чим вища категорія тренера – тим більшим буде розмір доплати. Якщо зараз тренер вищої категорії отримує «чистими» біля 6,5 тисяч гривень, то з наступного місяця це буде 10700.

Виконком міської ради сьогодні уже підтримав цю ініціативу, далі її розглядатимуть депутати міської ради", - повідомив С.Моргунов.




Переглядів: 2232
Поширень: 0

Останні новини