Букмекерські контори для гравців у мережі

В Україні ситуація з букмекерських бізнесом вельми неоднозначна. Незважаючи на те, що ставки на спорт заборонені на законодавчому рівні, букмекерські контори, зазвичай, працюють під виглядом лотерей. Головний і найвідоміший букмекер країни - сайт Паріматч - є офіційним спонсором багатьох національних турнірів.

Українським гравцям доцільніше робити ставки на спорт в інтернеті як мінімум з двох причин. Перша - це не порушує законодавство держави, на відміну від гри в наземних пунктах прийому ставок. Друга - це вигідніше, оскільки умови інтернет букмекерів істотно більш привабливі. Українські букмекерські контори здебільшого працюють як представництва всесвітньо відомих ігрових конгломератів.  Є чимало інформаційних ресурсів, на яких можна ознайомитись з рейтингом кращих букмекерських контор України, при складанні якого враховувалась наявність зручних для українських гравців платіжних методів, бонусів, національних турнірів в лінії та ряд інших факторів.

Багато гравців з країн пострадянського простору віддають перевагу ставкам на спортивні події в букмекерських конторах. Привертають увагу прогнозистів: поєдинки місцевих футбольних чемпіонатів, матчі Ліги Чемпіонів і Ліги Європи, ігри національних збірних. Традиційно гравці проявляють інтерес до ставок на баскетбол, хокей, волейбол, гандбол і теніс. В інтернеті налічується більше 1000 компаній, які здійснюють прийом ставок онлайн, але не всі з них підходять для гравців, які не володіють англійською мовою на достатньому рівні. 

Лідери таких рейтингів БК (перші п'ять позицій) є чесними і надійними структурами. Можна бути впевненим в тому, що при взаємодії з ними не виникне проблем під час  виведення грошей і ваш рахунок, без без вагомих на те причин, не заблокують. Далі в списку розташовуються менш надійні букмекерські контори, при взаємодії з якими, є ймовірність виникнення різного роду проблем. В кінці ж списку знаходяться вкрай ненадійні компанії, які можуть дозволити собі (і такі прецеденти напевне були) не виплатити заслужений виграш або ж без вагомих причин заблокувати рахунок гравця.

Сайт Париматч став найкращим  серед букмекерів для українців. Компанія має ліцензію від Кюрасао, однак, це все ще компанія, яка орієнтована значною мірою на внутрішній ринок. При цьому вона вже давно обійшла і залишила позаду всіх українських конкурентів. В Парімач  дозволяє без проблем ставити, в тому числі вносити депозити і переводити, через акаунти в гривнях, що дозволяє уникнути втрат на додаткових конвертаціях. Та й просто легше розуміти, якою саме ти сумою ризикуєш і що можеш отримати в разі успіху.


Переглядів: 4538
Поширень: 0

Останні новини