Біля школи №9 завершується встановлення нового багатофункціонального спортивного майданчика

У місті продовжують облаштовувати дитячі та спортивні майданчики. Наразі  завершується встановлення багатофункціональної спортивної площадки  та поля для гри в міні-футбол на території школи №9, що за адресою вул. Брацлавська, 98.

Новий навчальний рік школярі зустрінуть з сучасним спортивним майданчиком, де можна займатись міні-футболом, баскетболом, волейболом, гандболом,  тенісом тощо.

На полі для гри в міні-футбол встановлене обладнання для баскетболу та волейболу. Навколо  зроблена захисна огорожа, облаштоване зовнішнє освітлення.

Багатофункціональний спортивний майданчик складається з трьох частин. Тут є майданчик для гри в баскетбол, волейбол, гандбол, великий теніс.  Також облаштовано гімнастичний комплекс «Шестигранник», гірка, бруси-турнік для дітей з особливими потребами, лава. Встановлено спортивний майданчик з турніками, брусами, тренажерами та гімнастичними елементами.

Біля майданчика буде виконано благоустрій та ремонт асфальтобетонного покриття прилеглої території.

Загалом школа №9 стала 29-им закладом із 35-ти, де створено для дітей сучасні майданчики для занять фізичною культурою або розваг. 



Переглядів: 7577
Поширень: 1

Останні новини