Вінницька молодь започатковує нові тренди для відпочинку

На зміну алкоголю та шаленим пригодам прийшли інтерактивні змагання й романтичні освідчення. Сучасна вінницька молодь воліє, щоб дозвілля було культурним, а світлини з вечірки нагадували про перемоги та позитивні емоції.

Романтичні конкурси, дружня атмосфера, на додачу втілення креативних ідей та багато гумору, саме це чекало на гостей вечірки до Дня Закоханих у “Level 80”. Головними організаторами стали самі відвідувачі. Молодь, що зазвичай проводить час у креативному просторі спланувала дві найдрайвовіші вечірки для підлітків. Перша пройшла доволі успішно, друга пройде в перших числах березня. Для активних підлітків міста була представлена чудова нагода провести вечір всіх закоханих у дружній компанії. Тематична конкурсна програма, танці та головне — вибори Короля та Королеви, а ще освідчення в коханні й змагання, вітання від купідона та солодкий подарунок у вигляді серця. Саме так для тінейджерів запам’ятався цьогоріч День Валентина.

Наступна вечірка відбудеться вже в березні. Організатори обіцяють, що це реаліті стане наймасштабнішим дівич-вечором міста! Назва відповідна - “Party в халаті”,  вхід лише для дівчат! В планах веселощі та всілякі дівочі заведенції.

Для гостей всі заходи є абсолютно безоплатними, із собою треба мати лише гарний настрій та позитивні наміри. Підтримує ініціативу культурного молодіжного відпочинку міський голова Сергій Моргунов та Відділ молодіжної політики, на чолі з Юлією Мончак. Велику підтримку надає "Центр підліткових клубів за місцем проживання".

Про подробиці майбутніх вечірок можна дізнатися на сторінці Креативного Простору Level 80 в мережі Фейсбук. Також, кожен вінничанин може долучитися до активного життя Креативного Простору. Level 80 радий бачити прихильників інтелектуальних розваг, саморозвитку та веселощів щоденно, на адресі Магістратська 80, телефон (0432) 67 31 69.





Переглядів: 3010
Поширень: 0

Останні новини