У Якушинецькій ОТГ створили ситуаційний центр "Безпечна громада"

Система відеоспостереження повністю покриває два найбільших населених пункти: Якушинці та Зарванці, зокрема усі в’їзди, ключові громадські місця та перехрестя. Систему придбано компанією "Інноваційні Системи Поділля"

Монітор, на який виводитимуться зображення камер відеоспостереження, розміщений у кабінеті комунальної установи «Муніципальна інспекція з благоустрою».

У цьому ж кабінеті є робоче місце дільничного офіцера поліції. Дані посадові особи матимуть змогу негайно реагувати на виявлені порушення: працівники муніципальної інспекції у сфері благоустрою, дільничний інспектор у кримінальній сфері.

Окрім цього, це дисциплінуватиме місцевих громадян.

Мережа дозволяє оперативно реагувати на правопорушення, злочини, ДТП, забезпечує можливість виявлення зловмисників, допомагає при розглядах наслідків ДТП, виявленні винуватців.

Сама мережа повністю автономна і ізольована, доступ до неї отримати стороннім неможливо. Прокладено 14 кілометрів оптоволокна, що забезпечує стабільний зв'язок з кожною з 28 камер в системі.

«Такий ситуаційний центр є невід’ємним компонентом спроможної ОТГ», – зазначив Владислав Скальський, голова Вінницької ОДА.




Переглядів: 3771
Поширень: 2

Останні новини