Ортомолекулярна медицина

Сучасна течія медичної науки відома в Європі понад 20 років, і лише в останній час знання про неї потрапило до України. Засновником ортомолекулярної медицини є Карл Полінг – двічі нобелівський лауреат і визнаний світовий авторитет.

Принципи науки розвивалися та вдосконалювалися тривалий час, аби сьогодні отримати звичний для нас вигляд. Принцип лікування заснований на ідеї надходження в організм потрібної кількості вітамінів, мінералів та амінокислот. Саме їх концентрація є джерелом гармонії, а дисбаланс цю гармонію порушує і викликає розвиток захворювань. За наявності достатньої кількості нутрієнтів дисгармонія усувається, а хвороба - попереджається.

Гармонія понад усе

Тривалі дослідження довели – організм не відчуває проблем лише за умови достатнього надходження та балансу важливих нутрієнтів. Відбувається збій – починаються відхилення від норми.

Синоніми течії – вітамінна та метаболічна терапія, а теорія галузі має наукове обґрунтування без жодного натяку на псевдонаукові формулювання. Висновки досліджень підтверджені лабораторним шляхом, адже над ними ретельно працювали молекулярні біологи, фізіологи, біохіміки.

Принцип терапії на засадах ортомолекулярної медицини - відновлення балансу нутрієнтів, і це є справжнім проривом в питанні лікування і профілактики хвороб.

Ортомол: вітамінні комплекси з глибоким науковим обґрунтуванням

Розробки німецьких вчених стали базою для мінерально-вітамінних комплексів Orthomol. Вони добре відомі в Європі, а в останні роки знайшли чимало прихильників в Україні серед медиків та пацієнтів.

Вітаміни Orthomol надають можливість організму отримати необхідну концентрацію корисних нутрієнтів там, де їх недостатньо. Склад комплексів збалансований таким чином, аби щоденно забезпечувати організм і дітей, і дорослих, всіма важливими мікроелементами, та при цьому не отримати передозування або дефіцит.

Чому Ортомол кращий за звичайні вітамінні комплекси в яскравих коробках? Бо комплекси Orthomol мають точно збалансований склад, що є цілком безпечним, збалансованим, корисним та ефективним. Він має позитивний вплив на всі внутрішні органи завдяки синергетичній дії компонентів:

усуває причини захворювання, а не маскує симптоми; регулює метаболізм; підвищує якість імунної відповіді; нейтралізує дію антиоксидантів; покращує швидкість засвоєння корисних мікроелементів.

За весь час роботи розроблено понад 20 вітамінних комплексів, що мають не тільки лабораторне, але й практичне підтвердження ефективності. Вітаміни Ортомол не є лікувальними засобами, але їх вживання знижує вірогідність хвороб та прискорює реабілітацію на принципах безпеки і збалансованості.


Переглядів: 2728
Поширень: 0

Останні новини