"Скрябін" - ювілейний концерт у Вінниці вже скоро

П’ятдесят років! Для людиницеповажний вік. А для пісень, які вона написала – час випробувань на справжність. Цього року Андрію Кузьменко Кузьмі мало б виповнитись саме стільки - пів століття.Рідні, близькі, друзі, колеги-музиканти – його б того дня привітали усі. А особливо ті, хто любив його творчість, довіряв його думців, вірив у йогонатхненний голос.

Так, Андрія немає зараз і з нами… Але залишились жити його справжні, мудрі, веселі та сумні, анти-попсові пісні. І вони мають лунати ще довго!

Саме тому купуйте квитки та приходьте 20 вересня, о 19.00, у Вінницький «Будинок Офіцерів» на концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження».

- Ми заспіваємо найкращі пісні Андрія Кузьменка, - обіцяє молодий та талановитий співак Женя Толочний, анонсуючи майбутній концерт у Вінниці.

Кращі хіти "Скрябіна" звучатимуть того дня у виконанні його рідної групи та друзів колективу.

Учасники ювілейного концерту:

гурт "Скрябін" - колектив-легенда, який свято береже пам'ять, традиції та музику Кузьми; Євген Галич - талановитий музикант, лідер популярного рок-гурту "O.Torvald";

Злата Огнєвіч - співачка, яка у 2013 році здобула для України почесне третє місце на "Євробаченні".

Давайте зберемось усі разом аби знову пригадати Кузьму - цю особливу людину, близьку та рідну для всіх українців, яка за своє коротке життя встигла зробити безмежну кількість добрих справ, як для країни в цілому так і для сотень звичайних людей, які тут живуть.

Отже 20 вересня, о 19.00, Вінницький «Будинок Офіцерів» - концерт «Скрябін: Андрій Кузьменко – 50 років від дня народження». Приходь, ми чекаємо на тебе!

Квитки у касах КЗ "Будинок Офіцерів" та театру ім. Садовського, а також на сервісі concert.ua.

Безкоштовна доставка квитків по Вінниці: 0432 69 2222, 097 05 22222.

Довідки за телефоном: 097 05 22222.

Організатор - продюсерський центр "Nekrasov".

Медіа-партнер - MoeMisto.ua.

Партнер – ТЦ «SkyPark».

Приймає та пригощає - "Сказка".

#PC_NEKRASOV



Переглядів: 4804
Поширень: 0

Останні новини