У Вінниці тестують мобільний додаток Е-квитка

У Вінниці розпочали тестувати мобільний додаток Е-квитка. Через нього можна буде слідкувати за балансом на рахунку, поповнити рахунок, перевірити кількість доступних поїздок та переглядати історію реєстрацій. Наразі ці опції вже тестує понад 60 вінничан. По завершенню цього періоду завантажити цей додаток на свій смартфон зможе кожен бажаючий вінничанин.

У місті все більше пасажирів громадського транспорту користуються Е-квитком. Для того, щоб пасажири могли швидко перевірити свої поїздки, витрати та маршрут пересування ІТ-спеціалісти розробили спеціальний мобільний додаток «Е-квиток Вінниця». 

Додаток повністю показує статистику проїзду. Він дозволить контролювати витрати коштів. В ньому є можливість переглянути усі витрати по муніципальній та банківських картках. А також можна швидко поповнити свій е-квиток. У разі втрати муніципальної кратки через додаток її можна заблокувати та не витрачати часу на дзвінки чи візити до КП «Вінницякартсервіс». 

«Зараз додаток тестують звичайні жителі нашого міста, які виявили бажання. Ми розміщували оголошення про початок тестування  у нашому телеграм-чаті по техпідтримці. Це зробили для зручності комунікації з тестувальниками та швидкому реагуванню на усі питання та зауваження. Через мобільний додаток можна перевіряти баланс, статистику поїздок, як по банківських картках так і Муніципальній картці вінничанина, поповнювати картку, прикріплювати банківську картку», - розповіла речниця КП «Вінницякартсервіс» Вероніка Савчук.

Після періоду тестування додаток буде доступний для скачування у Play market та App Store. Наразі ж можна долучатися до тестування через телеграм-чат

Довідка:

Муніципальна картка вінничанина є носієм електронного квитка й відповідає міжнародному стандарту захисту ISO 14443, що забезпечує найвищий ступінь захисту даних. Стаціонарний валідатор підтримує технологію NFC, що забезпечує можливість оплати через IPay, Google Pay та має сертифікований рідер, який відповідає стандарту PCI DSS й програмне забезпечення для роботи з банківськими картками.


Переглядів: 3202
Поширень: 0

Останні новини