Кредити готівкою за паспортом -- доступність, переваги і недоліки

Порядок отримання кредиту онлайн за паспортом

Для того щоб укласти кредитну угоду тільки по одному паспорту, необхідно виконати ряд вимог і умов фінансової компанії:

    Потрібно досягти 21 року і мати українське громадянство з постійною реєстрацією в регіоні знаходження кредитної установи. Потрібно мати позитивну кредитну біографію. Якщо вона має недоліки, то шанси на отримання грошей в борг близькі до нуля. Необхідно мати іменну банківську карту для отримання грошей онлайн. Але якщо карти немає, то позичальник може заповнити заявку через інтернет і забрати кредит готівкою в найближчому відділенні організації.

Заявка на кредит онлайн

Заявку можна подати через інтернет або через співробітників банківської організації. Чим повніше буде інформація, тим більше ймовірності отримати позитивну відповідь про видачу позикових грошей. Потенційного клієнта перевіряє спеціальна програма кредитного скорингу, яка працює на основі введених параметрів, виставляє бали та визначає рівень платоспроможності людини. Чим він вищий, тим більше шансів на схвалення.

У заявці на кредит потенційний позичальник повинен вказати основну інформацію про себе:

повне ім'я, адреса, дані банківської картки (номер та ім'я власника), дані про доходи, освіту та інші додаткові питання.

Детальніше про кредит онлайн

Гроші дебітор отримує на руки протягом однієї години. Але не варто забувати, що отримання грошей на карту залежить не тільки від організації, але й від банку. Якщо банк вночі не висилає платежі, то отримати гроші моментально не вийде, доведеться чекати початку робочого дня. Через те, що кредитна організація не вимагає надання офіційних документів про розмір своїх доходів і стажу трудової діяльності, вона завищує процентну ставку і знижує кредитний ліміт. Термін дії договору може досягати 2-3 років, але не більше. Даний кредитний продукт можуть отримати всі охочі, які мають незаплямовану фінансову історію навіть якщо цей громадянин належить до категорії безробітних, студентів та пенсіонерів.

Переваги даного виду кредитування:

Експрес-кредитування має ряд позитивних моментів:

    Легка доступність отримання позикових грошей. Операцію можуть укласти люди, які не мають офіційного заробітку, але все одно отримують дохід. Швидкість оформлення кредитної угоди. Кредит можна отримати вже через кілька хвилин. Позичальник не повинен звітувати перед кредитною установою за витрачені кошти й називати мета отримання грошей в борг. Гроші можна отримати декількома способами: готівкою, на пластикову картку або віртуальний гаманець.

Недоліки даного виду кредитування:

Є і негативні моменти експрес-кредитування, які виражаються в наступному:

    Досить висока процентна ставка, яка може бути відчутно більше, ніж при звичайному кредитуванні. Таким чином банківська організація компенсує свої борги по неповернених кредитах. Невеликий ліміт кредитування. Фінансові компанії можуть надати до 100 000 гривень максимально. Якщо потрібна велика сума, то потрібно внести заставу або надати поручителів.

Якщо громадянин отримує високу заробітну плату і не може її документально підтвердити, то він може скористатися послугами кредитних установ і оформити експрес-кредит. Щоб не робити великої переплати по ньому, можна погасити кредит достроково. Це, напевно, єдиний спосіб хоч трохи заощадити на підсумковій вартості даної позики.


Переглядів: 3644
Поширень: 0

Останні новини