Стало відомо, хто переміг в обласному чемпіонаті з баскетболу

Завершився чемпіонат Вінницької області з баскетболу серед дівчат 2004 р.н. і молодших. Змагання відбулись у Барі, в спортивному залі місцевої РДЮСШ «Колос». Вони пройшли за підтримки спортуправління Вінницької ОДА і НОК України у Вінницькій області.

На майданчик виходили п’ять команд спортшкіл: «Колос» (Бар), Оратова, Іллінців, Тиврова і «Десна» (Вінницький район). Вони грали між собою в двох групах по колу, після чого пройшли стикові поєдинки за медалі.

В підсумку золоті нагороди виборола РДЮСШ «Колос» під керівництвом тренера Ірини Мудрицької. Господарки майданчику легко розгромила всіх своїх конкуренток. Причому розрив у рахунку сягав рекордних 50 очок! Срібні медалі – в активі ДЮСШ ОТГ Тиврова (тренер – Андрій Павленко). Бронза – у ДЮСШ Іллінців (тренер – Петро Демида).

– Найсильніші в області команди дівчат 2004-2005 р.н. народження нині є у Вінниці та Барі. Але представниці обласного центру, на жаль, цього разу не взяли участі в іграх. Якщо б фаворити зійшлися у фіналі чемпіонату області, заздалегідь назвати переможця було б неможливо. До слова, саме вінничанки останніми роками зазвичай вигравали області змагання серед дівчат, – сказав голова Вінницької обласної федерації баскетболу Сергій Дусь.       

Нагородження провів голова Барської міської ОТГ Артур Цюцюрський. Призери були нагороджені грамотами і медалями, а чемпіон – ще й перехідним Кубком. Кращими гравцями чемпіонату області визнали Анну Мазуришену (Бар), Яну Писарєву (Тиврів) та Іванну Чернегу (Іллінці).

Дякуємо за теплий прийом та інформаційну підтримку  директору РДЮСШ «Колос» Олегу Голодюку і тренеру цієї спортивної школи Ірині Мудрицькій, – сказав Сергій Дусь.

Наступними будуть чемпіонати Вінниччини серед юнаків і дівчат 2006 р.н. Федерація баскетболу області запланувала провести їх у березні в місті над Бугом.  



Переглядів: 3236
Поширень: 0

Останні новини