У Вінниці пройде міжнародний захід Open data day, запрошують всіх бажаючих

4 березня об 11:00 за адресою вулиця Театральна,15 відбудеться навчання для підприємців «Локальний бізнес. Сервіси на основі відкритих даних». Тут розкажуть про те, як представники бізнесу зможуть використовувати відкриті дані для покращення роботи своїх закладів: кафе, ресторанів, магазинів, готелів тощо. Або побудувати корисні для громадян сервіси на основі відкритих даних. Навчання безкоштовне.

Організатор міжнародного заходу – Вінницька міська рада, департамент інформаційних технологій, департамент економіки і інвестицій, вінницький обласний молодіжний центр «Квадрат».

«Кожного року у березні по всьому світі відзначають Міжнародний день відкритих даних. Україна, як одна з країн-лідерів за темпами розвитку сфери відкритих даних, приєднується до цього руху і запрошує всіх охочих на щорічне святкування відкритих даних. Адже це чудова можливість показати переваги відкритих даних та заохотити прийняття політики відкритих даних в уряді, бізнесі та громадянському суспільстві», – каже директор департаменту інформаційних технологій Володимир Романенко.

Детальніше про подію можна дізнатись за посиланням



Переглядів: 2280
Поширень: 0

Останні новини