Дерев'яні жалюзі готові і на замовлення

Ці сонцезахисні конструкції міцно увійшли в сучасний інтер'єр. Дерев'яні жалюзі виглядають естетично і стильно в будь-якому інтер'єрі, що дозволяє дизайнерам поєднувати їх з різними варіантами декору приміщень.

В першу чергу, жалюзі повинні захищати від сонця і конструкції з дерева з цим чудово справляються. Такі ламелі не нагріваються і добре затінюють кімнату в жаркий день. Але крім практичності і функціональності, ці вироби виконують ще й декоративну функцію. Дерев'яні ламелі наповнюють кімнату живою енергією і є повністю екологічними. Також ці жалюзі чудово виглядають в інтер'єрі робочого кабінету, підкреслюючи статус і стиль господаря.

Прийнято вважати, що дерев'яні жалюзі готові або на замовлення можуть бути тільки темними або коричневих відтінків, але це далеко не так. Ви можете придбати виріб з білих ламелей, якщо воно краще буде виглядати у вашому інтер'єрі.

Дерев'яні жалюзі, як готові, так і на замовлення мають ряд переваг:

    Створення неймовірною затишної атмосфери в будь-якому приміщенні. Вони однаково добре виглядають і в домашньому інтер'єрі і в офісній будівлі. Міцність і довговічність. Ламелі, які оброблені спеціальним складом, не вигоряють на сонці, не вбирають вологу і не деформуються. Через те, що при виготовленні полотна використовуються тільки легкі сорти деревини, ламелі не прогинаються під своєю власною вагою і не деформуються. Екологічність дерев'яних жалюзі дозволяє використовувати їх в житлових приміщеннях і в будинках, де живуть люди з алергією. Щільні планки добре захищають кімнату від сонячного світла і сторонніх поглядів з вулиці. Такі вироби служать кілька десятків років і надовго зберігають свій привабливий вигляд.

Хоч плюсів у цій конструкції і дуже багато, вона все ж має і деякі недоліки. В першу чергу це висока ціна в порівнянні з іншими видами сонцезахисних систем. Дерев'яні жалюзі не рекомендують використовувати в приміщеннях з підвищеною вологістю і поблизу с нагрівальними приладами. Також їх можна встановлювати на кухні поруч з робочою поверхнею через те, що вони легко спалахують.

Купуючи дерев'яні жалюзі готові, потрібно врахувати кілька нюансів:

    При низьких стелях краще встановити вертикальні жалюзі з дерева світлих відтінків. Це дозволить візуально підняти стелю. Якщо кімната невелика, то жалюзі краще монтувати в віконний проріз або на стулку. Для східних вікон добре підійдуть горизонтальні конструкції, оскільки вони краще захищають від сонця.

Купуючи дерев'яні жалюзі готові, ви зможете трохи заощадити, адже їх вартість нижче, ніж у виробів на замовлення. Також у вас буде можливість повернути конструкцію або обміняти її, якщо це буде передбачено правилами продавця. Свій товар ви отримаєте відразу ж прямо в руки, не чекаючи термінів виготовлення і доставки.

Але, незважаючи на ці переваги, у покупки готових жалюзі з дерева є і суттєві недоліки:

    Замовляючи жалюзі в інтернеті, вас може розчарувати їх зовнішній вигляд, адже передача кольору монітора недосконала і ви отримаєте зовсім не те, чого очікували. Конструкція може не підійти до ваших вікон. Виробник виготовляє стандартні конструкції, не враховуючи особливості кожного вікна. Тому ви можете виявити, що куплені жалюзі зовсім не підходять вашого вікна через те, що воно має свої похибки. Купуючи жалюзі на замовлення, ви отримуєте весь перелік послуг, в який входять: заміри, доставка і установка. Якщо ж ви купуєте дерев'яні жалюзі готові, то забирати товар вам доведеться самостійно, а для цього потрібно мати відповідний транспорт. Можна, звичайно, скористатися послугою доставки від продавця, але при цьому потрібно бути готовим, що він виконає доставку на своїх умовах. Наприклад, призначить за транспортування високу ціну або привезе товар в незручне для вас час.

Виходячи з усього вищесказаного, можна зробити висновок, що дерев'яні жалюзі краще замовляти, а не купувати готові вироби у сумнівних продавців. Адже оформляючи замовлення, ви можете бути впевнені, що кваліфікований майстер правильно зніме мірки з вашого вікна, а це запорука того, що виріб ідеально підійде саме під ваші віконні прорізи.

Ще однією істотною перевагою можна вважати те, що майстер виїжджає до вас додому в зручний час і привозить зразки матеріалів. Завдяки цьому, ви можете ретельно вивчити асортимент виробника і зробити вибір на домашній затишній обстановці. А якщо вам складно визначитися, майстер дасть рекомендації, виходячи з особливостей вашого приміщення і розташування віконних прорізів.

Якщо ви до цих пір не вирішили, купити дерев'яні жалюзі готові або на замовлення, то краще віддати перевагу другому варіанту. Це дозволить створити неповторний образ декору вікна і уникнути розчарування після установки конструкції.


Переглядів: 6927
Поширень: 1

Останні новини