У Вінниці презентували проєкт Програми розвитку соціального підприємництва Вінницької міської ОТГ

Сьогодні, 10 березня, під час засідання Робочої групи з розробки Програми розвитку соціального підприємництва Вінницької міської ОТГ на 2020-2022 роки презентували проект майбутнього стратегічного документу, який сприятиме розбудові сприятливої екосистеми для розвитку соціального підприємництва у Вінницькій міській ОТГ. 

Це буде Програма соціального підприємництва, аналогів якій немає в Україні. У Вінниці її впроваджують спільно  з Проектом міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (проект ПРОМІС). Документ розрахований на три роки з можливістю подальшої актуалізації до вимог часу. 

«Передаю усім вітання від міського голови Сергія Моргунова. Це вже фінальна зустріч щодо впровадження  Програми розвитку соціального підприємництва Вінницької міської ОТГ на 2020-2022 роки.  Ми дякуємо за всебічну підтримку проекту «ПРОМІС». Сьогодні маємо сформувати Координаційну раду сприяння розвитку соціального підприємництва на території Вінницької міської ОТГ. Хочу зазначити, що міський голова неодноразово наголошував на потребі впроваджувати програми які є позитивнимим для вінничан та нашого міста», - зазначив заступник міського голови Андрій Очеретний.

Заступник директора департаменту економіки і інвестицій  Ірина Черната зазначила, що вже напрацьовано план заходів Програми, який в подальшому  має стати дієвим інструментом розвитку соціального підприємництва міста.

Консультант проекту «ПРОМІС» Анна Гулевська-Черниш зазначила, що  координаційна рада координуватиме здійснення цієї програми та надаватиме рекомендації. 

«У нас відбулося чотири великих візити під час  розробки цієї програми. Сподіваємось що до кінця березня ми завершимо усі документальні процеси і погодимо цей Проект.  Ми маємо розвивати еко-систему яка б підтримувала соціальне підприємництво», - додала Анна Гулевська-Черниш.

Проект Програми розвитку соціального підприємництва Вінницької міської ОТГ на 2020-2022 роки буде опубліковано на офіційному сайті міської ради для збору пропозицій мешканців міста та публічних обговорень.




Переглядів: 3761
Поширень: 0

Останні новини