На період карантину в міській раді призупиняється особистий прийом громадян

З 16 березня у міській раді особисті прийоми міського голови, його заступників та директорів департаментів призупиняється. Усі звернення можливо надсилати у письмовій формі або онлайн. Причиною цього є запровадження у Вінниці низки профілактичних заходів для протидії поширенню коронавірусу. Таке рішення прийняли 13 березня на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.  

Як зазначив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної і оборонної роботи та режиму секретності Олег Парфілов у Вінниці скасовуються особисті прийоми громадян у всіх органах державної влади та місцевого самоврядування. Прийматимуться лише письмові звернення вінничан. Їх можна надіслати через офіційний сайт Вінницької міської ради та розділ «Петиції та звернення громадян» .

«Керівникам підприємств, установ та організацій рекомендуємо запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань. Максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій. Передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, здійснювати дезінфекційні заходи за допомогою кварцювання. Керівники ринків, великих торгових закладів мають посилити дезінфекційні та протиепідемічні заходи, проводити  санобробку місць скупчення людей не менше трьох разів на день», - зазначив Олег Парфілов



Переглядів: 3764
Поширень: 3

Останні новини