З 19 березня у Вінниці можна буде заплатити за комунальні послуги вдома

В умовах карантину важливо зменшити потік людей до кас. Тому з 19 березня у Вінниці запроваджують додатковий спосіб оплати комунальних послуг – на дому. Щоб розплатитися за «комуналку» не виходячи з дому, можна замовити послугу за безкоштовним телефонним номером 0 800 216-612 з 9:00 до 17:00 по буднях. Оператору потрібно вказати свої дані: ім’я, адресу, а також суму до оплати згідно з «Єдиним рахунком».

Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"До тих, хто замовить такий сервіс, додому приїде касир у супроводі працівника «Муніципальної варти». Також обов’язкова присутність представника компанії, яка є управителем вашого будинку і якого ви знаєте, – це убезпечить вінничан від шахраїв. Сплативши за комунальні, Ви на місці отримаєте квитанцію.

Нагадаю, що також доступна сплата онлайн – через сайт Рay.vn.ua та його мобільний додаток, чим вінничани уже давно користуються. Допоможіть з оплатою рахунків батькам або знайомим поважного віку, які не «дружать» з гаджетами. Їм буде спокійніше і вам також. Адже їм не доведеться зайвий раз виходити з дому і наражатись на можливу небезпеку.

Дбаймо про безпеку і здоров’я один одного!", - повідомив С.Моргунов




Переглядів: 3438
Поширень: 1

Останні новини