Поліція уже склала 11 адміністративних протоколів за порушення карантину

23 березня, під час апаратної наради з керівниками структурних підрозділів Вінницької міської ради, яка на час карантину буде проходити в дистанційному режимі через додаток Zoom, - начальник Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області Сергій Синявський повідомив, що цими вихідними під час проведення перевірок щодо дотримання карантинного режиму суб’єктами господарської діяльності – порушень не виявлено. А загалом з початку дії карантину у місті до адміністративної відповідальності притягнуто 11 порушників. 

У Вінниці продовжують працювати мобільні групи, до яких входять поліцейські, працівники Муніципальної варти, департаменту адміністративних послуг та громадські формування. Мобільні бригади щодня проводять перевірки суб’єктів господарської діяльності щодо дотримання обмежень, введених на час дії карантину. 

«Наразі у місті працює 24 піших патрулі і чотири автопатрулі, це окрім планової роботи. На даний час уже притягнуто до відповідальності 11 порушників. За вихідні взагалі не було порушень. Тобто підприємства, організації, установи бачать, що проводяться перевірки і свою роботу припинили. Є поодинокі конфлікти з окремими громадянами. Для прикладу: жінка була не згодна, що вона є 11-м пасажиром у тролейбусі, і вступила в конфлікт з водієм. Він викликав патрульних, і жінка вчинила сварку уже з працівниками поліції. Таких випадків небагато, але вони є.  Але у своїй більшості люди з розумінням ставляться до обмежувальних закладів», - розповів Сергій Синявський.  



Переглядів: 3030
Поширень: 0

Останні новини